Om 25 dagar

Tjugofem dagar är det kvar på min sista heltidsföräldraledighet. Fyra dagar till Litens femmånadersdag. Jag njuter verkligen nu. September är dessutom en av de bästa månaderna på året och jag passar på att träna ute (även i ösregn, så himla kallt är det inte!), mellishänga på lekplatsen med kaffe i högsta hugg och sätta mig i soffan med en sovande bebis i famnen.

Samtidigt längtar jag till jobbet, ser fram emot att börja. Lite igång är jag redan och det blir kanske en jobbdag i veckan redan nu. Så blir mitt september. Lite smyga igång jobb. Mycket njuta hemma.

Och sen blir det oktober och mer jobb och mindre hemmanjut men ändå – tre dagar jobba, två dagar föräldraledig ända fram till augusti 2016. Lyxen i det!

image

En reaktion på ”Om 25 dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.