Träna hela veckan lång

Om jag har hälsan och Herren dröjer så vill jag att min träningsvecka ska se ut så här:

Måndag: yoga (30 days of yoga) + Ben på gymmet (har redan ändrats till ben hemma av logistikskäl, körde hundringar av ett gäng stabiliserande övningar för bäckenet skull)
Tisdag: yoga + uteträning överkropp
Onsdag: yoga
Torsdag: yoga + uteträning HIIT
Fredag: yoga + gym helkropp
Lördag: yoga
Söndag: yoga

Prio 1 är just yogan. Jag kör direkt på morgonen. Passen är i regel cirka 30 minuter men vissa är 15 minuter, andra 40 minuter. De är hittills precis rätt ansträngningsnivå för mig – utmanande men det går. Om något pass är mer krävande så räcker det fint med yoga den dagen.

Prio 2 står inte ens med i planeringen, det är mammamage-appen och naprapatens övningar. Jag är flitig! Det blir också lite promenerande i samband med lämningar och hämtningar.

Prio 3 är resten. Styrketräning i första hand men gärna något intervallaktigt om jag får till det. Uteträning ligger käckt i anslutning till att jag går med Mellan till förskolan – det är liksom bara att stanna vid utegymmet på vägen hem och göra något.

Helgen har jag lämnat fri eftersom vi har församlingshelg med diverse aktiviteter och jag ska dessutom ha ljudet så det blir långa dagar utan att försöka klämma in träning.

Så planerar jag. Hur planerar du?

image

4 reaktioner på ”Träna hela veckan lång

  1. Hej! Ny läsare av din blogg. Jag gillar den! Jag hakade på yoga utmaningen! Jag har aldrig hållit på yoga utan är en löpare. Men jag tycker det är toppen!! Så härligt ! Jag tackar för tipset! Körde dag 4 i dag. Balsam för min stela kropp. // Karin

    • Hej och välkommen! Yoga och löpning är ju suveränt ihop. Jag löper iofs inte själv…en visst är det bra pass! Utmanande men lagom ändå, för mig iaf!

  2. Jag ska försöka att haka på med yogan. Min kiropraktor sliter så hårt med min ryggrad just nu så jag kanske borde hjälpa honom lite på traven genom att faktiskt yoga, inte bara prata om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.