Fredagsmys före septemberfys(ish)

Fredagsmyset ser lite annorlunda ut här idag. Jag har precis avslutat veckostädningen och sätter mig nu för att jobba en liten stund innan jag tar tag i kvällens nöje – betala räkningar… Efter det ämnar jag lägga mig raklång i soffan, äta chips och kolla på film. Inatt är det Barnafadern som får vanka och vagga och jag ska dra ut på den ljuvliga förväntan inför en sovnatt genom att vara vaken länge… (säkert ända till 23!)

Augusti är nästan slut och det har inte direkt tränats som jag planerade. Många dagar har gått bort på grund av vaknätter, förkylning och nu begränsas jag av vissa naprapatiska restriktioner. Men det är världsliga ting. Jag är måhända inte redo för att step up my game ännu men jag har ju hela livet på mig!

Med det sagt så är det förstås ändå så att senaste veckornas brist på struktur och rutiner ger mig sug på just detta och det är dags att inse en del saker. Som att rutiner är minst lika viktiga som hemmaförälder (kanske ännu viktigare!), att om jag inte tränar tidigt på dagen så minskar chansen för att det blir av överhuvudtaget extremt mycket och att jag inte får låta ”det är trååååkigt” hindra mig från att stärka upp kroppen.

Så, jag har nu kört igenom mammamage-övningarna och naprapatens övningar och det får räcka för dagens insats. Imorgon åker jag till gymmet och smittas av atmosfären där även om jag inte kan träna riktigt så som jag önskar. Och så är det ett ypperligt tillfälle att testa på 30 days of yoga som jag spanat på ett tag. Känns som en perfekt sysselsättning för september! Fast jag börjar imorgon. För why wait liksom?

2 reaktioner på ”Fredagsmys före septemberfys(ish)

  1. Uppe till 23? På en fredag? Är du galen? Jag däckade före 22 och då har jag inte ens några barn som tröttar ut mig… Ooops 😉
    (Om man då inte räknar alla typ 300 ungdomar på jobbet förstås).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.