Weekend wrap-up

För en vecka sedan fick Barnafadern och jag till en date night med middag och bio. Den kan jag leva på länge! Denna vecka avslutar vi på stranden med massa bad, picknick och bokläsning, också något att leva på länge. Kanske sista riktiga sommarhelgen?

Dagarna där emellan har kännetecknats av ljuvlig, efterlängtad vardag… Start för skola och förskola och jag fick några timmars ledigt (från storbarnen då) där jag kunde ägna mig enbart åt Liten som är extremt närhetstörstande för tillfället (läs: gnällig). I min famn är hon lugn så what’s a mom to do? Sitta i soffan med bebis och kolla på film förstås!

Förkyld har jag varit sedan måndagens träningspass. En missräkning men sådant är livet. Imorgon smyger jag igång med något stillsamt och om det känns bra så blir det träning enligt plan i veckan.

image

I veckan som kommer ska jag stuka till kropp, knopp och frisyr. Jag skall till naprapaten, psykologen och frisören! Det blir en dyr vecka men, förhoppningsvis, vettiga investeringar. Hemmajobbet ska skötas som vanligt och några jobbtimmar ska jag också hinna med. Vädret ska bli sämre har jag hört så kanske kan jag komma igång med lite av det där eftersläpande röjandet… Eller så gosar jag och Liten vidare i soffan. Närhetskonto att fylla och I-tunesfilmer att hyra!

Diverse mål för veckan:

  • Starta sista nivån på mammamage-appen (jag vet inte vad som händer när man är klar men jag förväntar mig blåsorkester och fyrverkerier allra minst).
  • Blogga, mycket! Så mycket i huvudet som vill ut, så lite tid att få till det (särskilt eftersom jag försöker hålla mig skärmfri när barnen ska vara det)
  • Spela backgammon (hittade vårt gamla spel när jag röjde ett skåp. En gång i tiden spelade Barnafadern och jag jämt. Det var innan Netflix.)
  • Inviga nya träningskläder (bara de kommer på posten och passar så! Extremt peppad inför detta!)
  • Träffa en vän (eller flera, förstås. Helst utan barn så att det går att prata. Eller med barn så att de underhåller varandra…)
  • Göra utflykt med Mellan någon av hennes hemmadagar (kan låta som jag är snäll mamma men det är mest egoistiskt – annars har jag gnällig bebis och gnällig Mellan som ”inte har nåååågot att göööööra”)
  • Städa lagom. Höhö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.