Möjligt uppdrag

Var på bio igår – spoiler alert!

Bio är min bästa grej. Bästa avstressargrejen. Bästa inspirationsgrejen. Igår såg vi Mission Impossible 5 och dog lite inombords när vi insåg att den första filmen kom för 19 år sedan.

Nitton.

Jag såg den då förstås eftersom jag med råge hade åldern inne men HUR gick nitton år utan att jag märkte något?

Änniväj. När jag väl kommit över ålderschocken (för den här gången) så fick jag massor av träningsinspiration. Å maj gadd vad coolt det vore att vara så stark så att man kan vara bakbunden med händerna över huvudet runt någon slags stång och köra typ toes to bar fast samtidigt hoppa uppåt på stången! Det ska jag öva på så fort magmusklerna är på banan.

Vore också käckt att kunna springa skitfort så att man kan springa ifrån kulor. Fast jag har nog större chans att lära mig att Matrix-ducka dem för löpning är ju inte min grej. Och så greppstyrkan då. För att kunna hänga kvar på ett flygplan som lyfter. Och urstarka lårmuskler så att jag kan hoppa upp på bovar och vrida nacken av dem med benen. Fast jag vill förstås inte skada någon. Så bara starka lår i största allmänhet.

Förresten, så här bara mellan er och mig. Jag testade att hålla andan under ytan igår när jag badade badkar. Jag klarade knappt 30 sekunder så jag har nog lite att jobba på där också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.