Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

image

Sommar i P1, en caramel latte, quest bars*, en alldeles färsk tidning och mitt första altanhäng på evigheter. Denna lyxiga stund har jag planerat för hela veckan. Sedan jag köpte tidningen i måndags och skrev upp ”göra något lyxigt” på veckans ”to do”.

Och det jag gjort idag för att verkligen kunna njuta till fullo av stunden är:

Plockat ner skjutdörrarna på hallgarderoben, lyft ut dem och diskat dem med diskborste, mycket diskmedel och trädgårdsslangen (där lite glappkontakt också gav mig en avsvalnade dusch)
På samma sätt diskat ytterdörren (Oj. Vad rent det blev…)
Rensat de där små skenorna för skjutdörrarna med tops.
Putsat fönster
Torkat av alla altanmöbler och självaste altanen
Plockat ner alla taklampor och dammsugit upp alla fluglik och torkat av några års samling av damm (okej, det där gjorde faktiskt Barnafadern men jag gav honom uppdraget så jag tar lite credit för det med)
Leasat ut Mellan till farmor, Stor till en kompis och Liten sover i vagnen.

Den där vindsröjningen jag skrev om tidigare i veckan har jag fortfarande inte kommit till men igår gjorde jag och Barnafadern en rejäl insats i vår gemensamma garderob och storstädade huset så jag ger oss guldstjärnor för veckans fixande ändå.

En annan sak jag inte gjort är att träna. Härmed utlyser jag retroaktivt den här veckan till välbehövlig vilovecka!

*Testade precis Quest S’mores och tyckte den var jättegod! Nästan lika god som min favvo Cookies and cream. Kommer fylla på med fler framöver!

5 reaktioner på ”Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

  1. Vad härligt 🙂 Hur tänker du nu inför viktnedgången? Kan du inte skriva ett inlägg om det, hur du tänkt gå tillväga och lägga upp kost och träning? Jag gick ner 17 kg för några år sedan och var igång med träning riktigt ordentligt, men gick upp alla (och ett par till) efter ett litet möte med den berömda väggen. Har mått okej detta året men inte fokuserat på träningen utan mer promenader och yoga. Men nu är det dags, är pigg, pepp och behöver hitta motivationen!

  2. Kära hjärtanes!!! Och på en söndag dessutom…. Men jag antar att kaffet smakade himmelskt. Välförtjänt lyxstund indeed!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.