Saker jag gör

Sitter på café med lyxfrukost och nyöppnat magasin efter att låtit tant topsa mina inre organ. Nyöppnat magasin är viktigt. Jag blir galen om någon annan tar bort plasten och börjar bläddra i mina tidningar innan jag själv fått chansen… Cellprov är också viktigt. Detta är mitt tredje på ett år eftersom man upptäckt cellförändringar. Skönt att jag är noggrannt kontrollerad!

Funderar på hur jag ska lägga upp träningen den här veckan. Jag är hemma och har alla möjligheter men också jätteont i lederna plötsligt. Kan inte greppa om hantlar eftersom fingerlederna värker så. Kan inte stöda på händerna på grund av handlederna. Fotlederna känns stelopererade och my hips don’t lie. Träningen är viktigare än någonsin för att lindra värken och stärka  kroppen men det får bli mer rehabkaraktär tills min kropp är lite mer ”normaldålig” igen.

Tänker på alla hemmaprojekt jag vill ta itu med. Eller, jag vill att de ska vara färdiga på något magiskt vis, jag vill inte ta itu med dem… Och även om jag hade lust så har vi monetära begränsningar. Barnen vill ha mat osv osv. Så jag försöker tänka på att lättja är det ekonomiskt mest förnuftiga just nu (och glömmer lite lägligt bort att jag köpte färg och penslar för att måla om pinnstolarna i vardagsrummet för typ 8 månader sedan…).

Njuter av att vara ensam. Och av att jag inte behöver vara ensam om jag inte vill. Hemma väntar varma famnar och blöta pussar. Och en nyvaccinerad bebis som förhoppningsvis är nöjdare idag än hon var inatt!

image

2 reaktioner på ”Saker jag gör

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.