Round up

Jag missade ju massor av punkter på bloggutmaningen pga sommarledigtrebarnsmammavilketintebetydersärskiltledigalls så här kommer ett antal inlägg i rasande fart och kortfattad form!

Mina löparskor: luktar som att någon dött, säger Stor.

Favoritmusik: Gillar divor med magnifika glutes. Som Beyonce. Och musikalen Chess. Och slick west coast. Och schlager och country och klassiskt och jazz och opera.

Sport på tv: Tyckte det var alldeles lagom att se de fyra sista straffarna när U21 vann vad-det-nu-var-de-vann.

Hur min träning förändrar mig: Som att gå från modem till wi fi.

Efter träning: skryter jag på sociala medier

Saker som ger mig energi: Kexchoklad och chips.

Sporter jag utövat: Noll. Om det funnits VM i chipsätning hade jag dock elitsatsat.

Utomlandsträning: Jag tränar alltid när jag är utomlands. Eller, den enda gången jag varit utomlands sedan jag började träna så tränade jag.

Ett mål jag missat: Armhävningar

Om tio år: förbannar jag fortfarande armhävningar.

Träningsmagi: krävs förmodligen för att jag ska fixa armhävningar. Någon som kan lämplig trollformel?

Därför skriver jag: Är så himla dålig på att steppa.

Länkkärlek: Alltså, jag älskar att länkälska men jag avskyr det samtidigt för att jag vill inte glömma någon och vill tipsa om alla och har själv hittat flera nya älsklingar när andra har länkälskat. Och om jag bara orkade och fattade hur så skulle jag kirra en sån där lista så att ni ser exakt alla bloggar jag läser men eftersom jag bara jobbar på ett IT-bolag så kan jag inte sånt… Men jag kanske ska lova att fixa (läs: få någon annan att fixa) nåt sånt snart?  Till dess, här har ni några av alla mina kärlekar:

Kevlarsjäl som så inspirerande har fixat sitt halvårsmål och ger mig hopp om post baby-framtiden!

Träningsblogga som precis kommit hem från avundsvärd resa från New York och kommer visa upp allt hon shoppat. Har jag bestämt.

Jeanna, förstås. Jag hade gärna varit hennes träningstajts pga kär.

Joho som orkar mer än vad som borde vara möjligt. Hon borde ha arton barn och jag kanske noll, om man tänker så…

Helena som varit en bump buddy senaste året. Nu är myran här och snart kör hon triathlon. Svårt att undvika med sådana föräldrar…

Bettan som kör Stronger Curves nu, det som jag planerar att göra i höst (pga härmar Elbejb). Fast Bettan kör typ supermegaavancerade programmet medan den här Bettan kommer starta med minisnällasvagisprogrammet.

 

8 reaktioner på ”Round up

 1. Hej!
  Var storläsare av både din blogg för några år sen och nu har jag hittat tillbaka till dig igen, jätteroligt att komma tillbaka till bloggar man har glömt bort och se att de fortfarande lever. Keep up the good work!!
  PS. vet du om Fiafit skriver någon annanstans nu förtiden eller om hon har lagt av?

  • Välkommen tillbaka :-). Jag råkar veta att hon har ett populärt instakonto numera mennhon har bett oss som vet att inte avslöja att det är fiafit bakom det kontot… har du instagram? Om du skickar ett direktmeddelande till mig där så ska jag berätta vem det är 🙂

 2. Äsch men sluta nu vad jag jag blir! För övrigt kan jag meddela att det var ett EM de unga männen vann och det vet jag därför att jag hela tiden trodde att det var ett VM. Tills de vann. Då förstod jag att det visst var ett EM. Och kände mig väldigt provocerad över uppståndelsen. Män och deras smp intressen alltså… Tänk om vi lade lika mycket tid och engagemang på nåt sånt där! Nu gör jag i och för sig typ det eftersom jag springer och yogar och håller på, vilket tar en del tid. Men det skulle jag garanterat inte lika enkelt kunna fortsätta med om jag fick barn, som män jan hålla fast vid sin SUPERVIKTIGA fotboll. Mmm. Där fick jag det sagt!

 3. Tack för kärleken! Den är besvarad!! Och tänk vilken dröm om lilldodtra verkligen skulle bli nyfiken på trilivet … eller varför inte simning bara. Det är också ok. Storbarnen är gymfrälsta och går all un där.

 4. Men den där länklistan lägger du ju bara in som en sån där plug in-grej till höger, som du gjort med arkiv, etiketter osv?

 5. Men gulle dig, tack! Haha, supermegaavancerat är det inte – däremot fullt möjligt då vi har den mesta utrustningen hemma redan. För jag är för lat för att ta mig till ett riktigt gym. 😉
  Hoppas du får en härlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.