Jag har (inte)…

Jag har:

 • Utvecklat en liten sommarförkylning. Mycket retligt.
 • Tryckt ”Mark all as read” på trehundrasjuttitusen inlägg på Bloglovin’ (så har jag missat något väsentligt så hojta!).
 • Hängt några dagar på Nyhemsveckan och fått mig en välbehövlig Jesus-boost (Himmel och jord må brinna, höjder och berg försvinna, men den som tror skall finna, löftena de står kvar!)
 • Firat en 9-åring. Min. I nio år har jag varit mamma (och jag har fortfarande ingen aning om vad jag håller på med, ärligt talat…)

 

Jag har inte:

 • Tränat eller yogat eller promenerat eller nåt.
 • Fixat baddräkt eller bikini för sommaren. Får kanske bada naken. Alternativet ”strunta i att bada” är inte ett alternativ.
 • Hängt med i bloggutmaningen (men mina löparskor, trots att jag sällan löper, är av märket Asics och ett drygt år gamla. Min drömträning är nog någon hittills inte uppfunnen kombination av dans, simning, kettlebells och styrkelyft. Och favoritinspiratörer är alla NI. De bloggar jag läser, de konton jag följer på Instagram.)
 • Börjat packa inför avfärd till Holmen. Eller tvättat. Eller städat.
 • Svarat på alla era fina kommentarer… Kommer nog ikapp, snart!

 

 

 

3 reaktioner på ”Jag har (inte)…

 1. Det låter ändå som väl prioriterat: Jesus och 9-åring. Angående baddräkt eller bikini, jag har letat mycket de senaste åren och provade köpa en dyr förra året men inte höll den bättre för det. I år hittade jag flera olika så jag kunde välja (!!!) på Åhlens. Finns i massa fina färger och köpte i år två bikinis billigare än 1 förra året (om minnet inte är helt fel).
  Här går semestern mot sitt slut. Har varit två veckor i Kroatien med ungefär samma aktiviteter som ni ägnar er åt i Holmen. Dock blir lärdomen till nästa år att alla mår bra av att sova middag (även treåringen som inte gör det hemma). Nu kom vi hem mycket trötta, men ändå nöjda. Dock utan att ha tränat. Tog en morgonpromenad med vagn och sedan pajade ryggen. Sjukgymnast idag visar på buktande disk och sjukgymnastik några veckor. Dock funkar benträning och promenader (även om ryggen just idag inte medgett något sådant). Men oj vad jag blir imponerad av jobbets friskhus. Kom dit för att träffa min PT (som är hur billig som helst via jobbet), hon inser att träna mig inte blir bra, fanns ledig sjukgymnasttid och 1h senare går jag ut därifrån med sjukgymnastövningar, ny tid till sjukgymnasten och fortfarande med 3 timmar kvar hos PT. Me happy!

  • Vad ljuvligt med så lång semester i solen! Synd att ryggen pajade men skönt att du fick bra hjälp så fort. Jag har inte kommit igång här på Holmen än men nu kan jag nog inte skylla på förkylningen längre så imorgon får det bli något 🙂

  • Vad ljuvligt med så lång semester i solen! Synd att ryggen pajade men skönt att du fick bra hjälp så fort. Jag har inte kommit igång här på Holmen än men nu kan jag nog inte skylla på förkylni ngen längre så imorgon får det bli något 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.