Brev till min gympalärare

Hej min gympalärare.

Du vet inte vem jag är för jag behövde aldrig gå på gympan i skolan. Det var jag som istället åkte på sjukgymnastik, varmvattengympa eller simmade själv på simhallen. Jag skulle vara så himla försiktig jämt för att inte fresta på mina reumatiska leder. Det sa läkarna och sjukgymnasterna medan jag rullade små bollar av trolldeg, doppade händerna i paraffin och simmade längd efter längd. De skulle se mig nu. DU skulle se mig nu. Jag tror att du hade blivit stolt.

Med vänliga hälsningar

Beatatjata

2 reaktioner på ”Brev till min gympalärare

  1. Det borde hen vara. Det är personligen väldigt intressant att läsa allas brev till gympalärare, eftersom jag själv är en. Och så skrev jag ett brev till mina elever istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.