Nummer sex och sju och åtta och nio

Kommer ni ihåg att jag för några veckor sedan hade som mål att torka av alla köksluckorna?

Det har jag fortfarande inte gjort. Man skulle kunna säga att jag förmodligen sparat mig en avtorkning eftersom jag vid det här laget hade behövt torka av dem igen om jag nu hade torkat dem då när jag sa att jag skulle torka av dem. Så det är bra! Mindre bra att det nu är mångdubbla lager skit på dem och att jag dessutom uppgraderade målet till ”städa hela köket” (veckan efter) till ”Torka av alla hyllor också” (två veckor efter) till denna veckans ”städa the effing kitchen already och nu måste du rengöra ugnen och putsa fönster med tandborste också or else!”.

Igår kväll tänkte jag att jag nog hinner halva köket idag innan vi ska till BVC. Nu tänker jag att jag ska komma ifatt i bloggutmaningen istället.

Numero 6 – favoritcitat eller motto:

”Nobody can eat fifty eggs”

Vad vi än tror om ”alla andra”, vad de orkar och hinner och kan så kan faktiskt ingen äta 50 ägg. Djupt va?

Äsch, jag har inte blivit djup all of a sudden, jag vet inte vad jag har för favoritcitat. Detta är snott från ”Reality Bites” som tydligen snott det från ”Cool Hand Luke”. Fick precis högstadie-nostalgi av att se trailern på Youtube. Och blev väldigt sugen på att klippa mig som Winona Ryder anno 1994 fast inte alls WR:s ansiktsform eller nåt.

Numero 7 – Alltid i min träningsväska

Jag har tre fina träningsväskor men jag använder dem väldigt sällan eftersom jag antingen tränar hemma eller åker ombytt till gymmet och sen åker direkt hem för dusch och sånt. Då har jag en tygkasse som jag fått som reklamgrej någon gång och där i ligger typ mina fivefingers. Något som alltid ligger där är ett par såna där straps som man ska ha vid marklyft. Jag har aldrig använt dem men de ligger där. Alltid.

Numero 8 – En framtidsdröm

Seriöst den läskigaste frågan ever! Stor frågade för ett tag sedan ”vad har du för drömmar mamma?”. Jag fick tänka jättelänge innan jag kom på att jag inte har några. Om vi menar drömmar i lite större bemärkelse än ”få gå på två biosar i rad” eller ”åka på resa där det finns bamseklubb”. Leva totalt drömlöst, så kan vi inte ha det! Så jag har funderat jättemycket på det. Och funderat och funderat. Men kommer mest på vad jag INTE drömmer om. Typ att bli PT eller så. Det drömmer jag inte om. Vill inte starta eget. Vill inte använda föräldraledigheten till att börja designa barnkläder, skriva deckare eller utbilda mig till människorättsadvokat. Vill heller inte flytta utomlands eller segla ensam runt jorden. Vill absolut inte bestiga några berg eller genomföra någon sorts klassiker. OMG. Jag är så tråkig att klockorna stannar. Måste skaffa drömmar.

Numero 9 – träningskläder jag minns

Min störstasyster dansade balett som ung och hennes tåspetsskor var det vackraste den här lilla systern någonsin sett. Räknas det? Annars minns jag med glädje alla kläder jag använde fram tills jag blev gravid förra sommaren och som jag kanske kan ha igen nästa sommar. För några år sedan hade jag inte några träningskläder what so ever. Nu har jag en låda som är överfull men det funkar ändå eftersom ett par uppsättningar alltid ligger i tvätten.

Så, nu ska jag gå och inte städa köket!

Det här är ett inlägg i Sofys 30 dagars bloggutmaning i juni, häng gärna på på egen blogg eller instagram. Där kör vi #uppochhoppaijuni som gemensam #. För rubrikerna i utmaningen, och alla som är med och skriver, kolla här!

 

En reaktion på ”Nummer sex och sju och åtta och nio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.