En stolt T-rex. Eller chimpans snarare.

Numero fem i bloggutmaningen är rubriken ”Mitt stoltaste ögonblick” och mitt är när jag klarade 10 armhävningar på tå.

Skojar bara. Ni har inte missat något. Jag kan fortfarande inte göra en enda sketen armhävning på tå! Just nu kan jag inte göra en enda snygg på knä men det skyller jag Liten för. Och så tror jag att jag är felkonstruerad. Som T-Rex. Fast mina armar är jättelånga, det är nog det som är problemet. Det är ju MYCKET längre för mig ner till golvet än för alla andra. Men jag har en strategi. Just nu är jag ganska mycket tyngre än jag brukar vara så jag tänker att om jag övar övar övar nu så blir det jätteenkelt om ett år när jag är lite lättare igen. Smart va! Då kommer jag bli stolt. Stoltare än över mina ungar och annat världsligt.

20120612-095803

 

 

 

 

2 reaktioner på ”En stolt T-rex. Eller chimpans snarare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.