I soffan men inte potatis

image

Här ligger jag och inte tränar.

Jag har lovat mig själv att inte stressa över planer som inte blir genomförda den här bebistiden. Att njuta när Liten bara vill ligga nära och spottar ut nappen och börjar fäkta med armarna i protest så fort jag ens tänker tanken att lägga henne i sängen. Titta bara på den lilla handen som har ett fast tag om min tröja.

Förra gången, när Mellan var bebis, blev jag ofta stressad. Jag var inte etablerad som tränande människa och trodde liksom alltid att det senaste träningspasset skulle bli det sista. Att jag skulle glida ur träningsbubblan och återgå till soffpotatislivet om jag missade ett pass. Men vet ni, jag missade massor av pass men blev ändå aldrig en soffpotatis igen.

Ja, planen var förmiddagsträning eftersom jag har annat för mig från lunch. Men istället har vi förmiddagsmys och det är baske mig ännu bättre.

15 reaktioner på ”I soffan men inte potatis

 1. Bebismys i lugn och ro är oslagbart! Tack för påminnelsen och efter jobbet idag ska jag passa på att mysa med mina kids för att jisses vad snabbt tiden går!

 2. Det är inte bara bättre. Det är bäst! Förmiddagsmys med bebis toppar ju alla tänkbara listor… ❤️

  • Faktiskt!! Och riktar man bara ögonen mot ett håll (förslagsvis mot ”Real housewives of something something” på tvn) så ser man inte hur stökigt det är 🙂

  • Hon tar nappen bra (har iofs tre olika och hon gillar alla) men ringen är väldigt stor tycker jag. Dels får hon lätt tag i den när hon viftar med armarna och så åker den ur. Och när man vill lägga henne så där nära mot bröstet, liksom trycka in ansiktet (obs: i non creepy ”jag ska kväva dig” way) så är den för stor, får inte plats. Så vi varvar :-). En kompis hade en naturgumminapp med bara en pigg fram, typ, den verkade käckare men jag vet inte var den är ifrån…

 3. Vilket klokt och skönt val! Så skönt att kunna landa i att myset är bästa valet ibland och inte få panik över det missade passet.
  Ha en skön dag!

  • Jag har hela livet på mig att träna, och jag gör det med glädje. Men jag kan inte fatta att min minsta nu är 8 veckor, det går så fort! Så mys går före 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.