Juni står för dörren

Juni står för dörren och jag struntar i att kommentera vädret va? Väder schmäder. Sol i hjärta, sol i sinne osv.

Juni står för dörren och jag är peppad för lite nyheter i träningsupplägget. Givetvis fortsätter jag att sakta bygga upp kroppen och styrkan med adekvata övningar (många rumpväckare har jag fått tips om i det här inlägget) men i juni tänker jag också experimentera med två tillägg: pulshöjare och balansövningar. Vad gäller den första så tänker jag intervaller på crosstrainer, pulshöjare och finishers i samband med mina styrkepass (typ mammaburpees kanske?) och gående backintervaller. Såna härliga svettgrejer som får pulsklockan att jobba på riktigt! Vad gäller balansen tänker jag mig övningar som typ draken, utan vikt till en början för att låta coren jobba och samtidigt känna på hur fogarna beter sig.

Juni står för dörren och jag tänker hänga på Sofys bloggutmaning. Fast kanske blir det typ en sommarutmaning för vete sjutton hur jag ska kunna skriva alla inlägg på blott en månad. Och kanske hamnar några på instagram så följ mig där om ni inte redan följer. Eller avfölj om ni är trötta på mig. Det är okej. Jag blir också trött på mig ibland. Fast jag är så himla härlig.

Juni står för dörren men först ska jag njuta färdigt av denna mors dag. Min första med tre ohängda ongar. För ett år sedan var den minsta bara en förhoppning i våra hjärtan. Det är konstigt. Nu är hon här och så självklar. Och fisluktande.

Juni står för dörren och jag försöker få mina korta höftböjare att förstå att de ska bli längre. Det går sådär. Jag försöker också få mina leder att förstå att de ska sluta värka så förbenat. Det går också sådär. Men skam den som ger sig!!

 

image
Try this at home. Ryggen ska vara mot väggen egentligen. Armarna upp över huvudet för den som vill skryta lite. Jag kommer hit.

2 reaktioner på ”Juni står för dörren

  1. Juni juni juni. Det blåser och blåser och blåser här i Norpan. Och jag inser att jag avskyr blåst mer än regn. Bläh!

    Jag fick inspiration och tid och passade på att schemalägga de 12 första inläggen i Sofys utmaning. För först tänkte jag som du… hur hinna liksom. Men nästan hälften i alla fall. Får vi se om jag glömmer resten. 😉

  2. Om vi säger så här, jag får nog inte upp benet mot väggen sådär ens. För mina höftböjare är ännu kortare och lårmuskeln är inte möjligt att sträcka alls, typ.
    Bör nog jobba på det kanske….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.