Idag är jag…

…trött. En bebis som vägrade somna förrän efter 02 och sedan vaknade igen för mat vid 04.30, en mellanunge som dök upp vid min säng strax innan 06 och sedan väckarklockan som ringde 06.50 för att det var dags att få iväg storungen till skolan. Det blir inte så många timmars sömn då. Det blir många koppar kaffe istället.

…glad för de urgulliga små leenden Liten börjar fyra av. Nästan så att jag förlåter att hon är en sån nattsuddare.

…tacksam över att det är helg nu! För då är Barnafadern hemma och jag får sova (se punkt ovan). Tacksam för mycket annat också förstås. För kaffe till exempel.

…ledsen över att jag har allt mer ont i lederna. Värst är nog fotlederna, knäna är okej så länge jag inte går för mycket men även höfterna, handlederna och fingerlederna har börjat värka. Tänker fokusera på så rehabiliterande träning som möjligt och hoppas att det är ett högst tillfälligt skov.

…osugen på att städa. Igår städade Barnafadern hela övervåningen och jag tänkte ta undervåningen idag. Och så var det de där luckorna i köket som behöver en ordentlig rengöring. Ska börja snart. Ska bara… (men jag städade i alla fall ur bilen superordentligt igår! Så check på den punkten på veckans lista!)

…shoppingsugen. Jag behöver verkligen fylla på garderoben med några grejer som inte är gravidkläder men aningen större än mina ogravidkläder. Men eftersom jag inte orkar/hinner åka till stan så får det bli hemmashopping. På söndag ska jag på House of Lola-party, hittar säkerligen något där. Och så tänkte jag beställa hem grejer från någon prisvärd site så att jag kan prova i lugn och ro här hemma. Tipsa om era bästa nätshoppingsplejs! Känner att en rejäl shoppingrunda från soffan är precis vad jag vill ha till fredagsmys!

…redo för att skriva ner allt jag minns ifrån förlossningen. Problemet är bara att jag inte minns så mycket! Hela sex veckor sedan ju…

Detta är jag idag! Vad är du?

 

18 reaktioner på ”Idag är jag…

  • Åh min vän, ta hand om dig! Hoppas du fått vila lite i helgen och är lite mindre gråtig… Beställde hem en massa från HM härom veckan (orkar inte ratta runt på stan med vagn och storbarn och så) men det var inte mycket som föll i smaken. Är ju inte riktigt i min vanliga storlek och behöver kunna amma osv osv.

   • Jag förstår att det är utmanande med amningskläder.. Jag läckte mjölk mest hela tiden:) Jag mår bättre i kroppen och själen idag, det är väl tur det för nu väntar 3 dagar konferens .. MASSOR med kramar!

 1. Tips ang shyssta kläder: jag är också ett Lola-fan, och shoppar mycket på Tradera och på Köp&sälj sidan på FB. Lola har så bra kvalité att det funkar bra att köpa begagnat. En del är ju tom nytt, men till bättre priser. 😀 Toppenshopping!
  Ha så kul på Supersöndag!

 2. Hej!
  Kommer inte ihåg om du skrivit om du ammar eller ej, men jag fick också galet ont i lederna (mest fot och handleder) under tiden jag ammade. Sen blev det bättre när jag trappade ner och försvann helt när jag slutat amma. Konstigt det där, men det är väl nått hormon som spökar. Har förstått det som att du har värk ändå, men jag tänker bara att om du dessutom ammar så kanske det är därför det känns värre än vanligt?
  Hoppas det blir bättre iallafall! 🙂

  • Jag delammar och du har en poäng, det är ju en massa hormoner i omlopp. JAg är reumatiker, sedan barnsben, men det är hormonellt betingat så under graviditeterna har jag tex mått väldigt bra (i lederna då, annars har jag ju mått uselt :-)). Jag hoppas det blir bättre snart, ska fråga hur jag kan göra med medicinering osv ifall det fortsätter. Känns tråkigt att sluta amma nu när det ÄNTLIGEN börjar fungera någorlunda smidigt (även om jag inte har tillräckligt med mjölk).

 3. Idag är jag:
  På dåligt humör, tillsammans med det stora barnet.
  Trött pga sovit för lite.
  Stressad över att jag inte hittade nån bikini på stan idag, och inte hann köpa nån födelsedags-, inflyttnings-, förlovningspresent pga sprutbajsande bebis i gallerians amningsrum.

  Tur det är helg snart.

  • Hoppas du fått sova ikapp lite i helgen! Så frustrerande när man behöver fixa grejer på stan men så bestämmer bebisen sig för andra planer…

 4. Idag är jag:
  * Trött och sur och en dag över BF. Har hållits vaken halva natten av förvärkar som som vanligt inte ledde nånstans. Så när jag ändå är på dåligt humör passar jag på att ta tag i mina smutsiga köksluckor. Perfekt att slippa slösa bra humör på nåt så tråkigt.

  * Tacksam att stora killen som är hemma från förskolan idag både sov ganska länge och hittills är på betydligt bättre humör än sin mamma ^^

 5. Fredag=sovmorgon, inga barn till skolan, jippi :). + på vågen, men antagligen tant röd som är på ingång. 5 mån post baby, träning går som på räls. Muskelminnet e fantastiskt :). Kosten skötes till punkt o pricka. Lite förkylning på mellan. Roa mig med fina arbetskamrater ikväll. Glad för att det är helg, ogräset väntar i helgen, tråkigt, men nödvändigt. Hoppas du får nödvändigt sömn i helgen. De små leende gör ju att man smälter. Ha en fin helg o hoppas ledvärken inte blir värre. Kram!

  • Hoppas helgen har varit fin ändå! Trots ogräs :-). Och vad härligt att träningen rullar på, jag hoppas att mitt muskelminne kickar in snart också ;-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.