Träningsvärk!

Tänk att det går att sakna något som gör ont… Sedan att det känns i hela kroppen efter såpass lätt (med pre-pregnancy mått mätt) träning är en annan sak. Det är i alla fall härligt med både endorfiner och träningsvärk!

Testade igenom ett gäng övningar igår. Några ströks direkt, andra ändrades lite. Det kändes till exempel som att marklyft med bara en 20-kilos kettlebell kunde vara utmärkt men med facit i hand tog det för hårt på ryggen och byttes därför till rygglyft på boll (bara kroppsvikt). Och good mornings med kettlebell funkade inte alls – för tungt för magstödet.

Nu avvaktar jag i några dagar, känner efter hur det känns i kroppen och sedan kör jag igen. Och om passet känns okej även då så blir det min följeslagare i några veckor framöver! Och så skriver jag ut det i sin helhet här ifall någon mer post baby-kämpe vill ha lite inspiration.

20150513_173839

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.