En lugn stund

20150512_083810

Dagarna går i ett – men jag stjäl mig små stunder här och var. Börjar lära mig att inte städatvättadiska varje lugn sekund utan faktiskt ta det lugnt också. Annars vill jag gärna ha allt klart och i ordning när jag sätter mig med en kopp kaffe och en tidning, eller sjunker ner i soffan framför tv:n men enligt lagen om föräldraskapets härlighet så väntar bebisar och barn alltid med att behöva en till just den sekunden när alla tråkiga sysslor är avklarade och relaxandet ska börja. Så ibland relaxar jag i förskott!

Som i efterdyningarna av frukosten. När Stor är ivägskickad till skolan och Mellan fått i sig mat och mutas med Ipad och Liten är fulltankad och nybytt. Bordet är fullt av disk som ska ner i den än så länge fulla diskmaskinen, tvätthögen är så stor att barnen förundrat stirrade in i tvättstugan och konstaterade ”det här kommer ta flera dagar!!” och igår när jag veckostädade för första gången på två veckor så hann jag bara övervåningen. Men jag dricker kaffe, slösurfar och skriver upp lite övningar jag ska testa idag när jag ska träna på att styrketräna, så att säga. Se vad kroppen är okej med att göra och utifrån det bygga ihop ett eget litet Post Baby-pass för kommande veckor.

Ett testpass, tvätt, disk, städ och, om vädret tillåter, lekplatspicknick står på dagens agenda. Men först lite mer slappande.

En reaktion på ”En lugn stund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.