Cirka rikast i världen

Hur gick det till egentligen? Hur blev jag en trettiosexochetthalvt-årig kvinna med make (som fyller 40 i år!!!) och tre barn? Ett hus har jag också. Och en bil som jag får köra eftersom jag har haft körkort i ungefär trehundra år. Men den där största skatten, tre underbaringar som jag förhoppningsvis inte screwar up allt för mycket trots att jag inte orkar läsa böcker om barnuppfostran och tillämpar pedagogiken ”mutor eller hot funkar alltid”.

Jag har baske mig allt.

Till och med kexchoklad i skafferiet.

KW3A6972-2 KW3A6980

15 reaktioner på ”Cirka rikast i världen

  1. Vilken fin familj!! Kul att få se er alla på bild! Och du verkar ha det riktigt, riktigt härligt hemma. Nu längtar jag sååå efter att få sluta jobba. 3 veckor kvar!

  2. Åh vad fina ni är! Är ungefär på samma plan förutom att jag inte är lika lastgammal (33,5), ”bara” har två barn och en Make som faktiskt passerade 40 för ett par år sedan..
    På tal om förra inlägget ; snygg lista! Äääälskar listor men det är faktiskt rätt svårt att få allt gjort för tillfället!

  3. Ja, visst känns det konstigt. Man måste ju uppenbarligen vara vuxen, fastän det inte alltid känns så… 😉
    Superfina bilder!

  4. Vad fina ni är. 😍 Din äldsta ser så glad ut. Min äldsta som är lika gammal är inte alls så där nöjd över att ha fått ett nytt litet syskon, men det börjar vända, sakta sakta.

  5. Man behöver ju inga miljoner när man har en sån fin familj, det är ju rikedom. Jättefint kort! Jag är en snart 33 årig kvinna (fast blir ju inte äldre än 25), tre fina kottar, 2 bonuskottar, 2 fina hundar, en make som fyller 50 nästa år o ett fint gult hus på landet. Ni e jättefina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.