Smekmånad

Det är inte bara powerwalks och Shape Up-planering för den här trebarnsmamman. Ibland är det sovmorgon tack vare Barnafadern som började jobba klockan 10 och därför hann ta barnen till skolan. Jag åt en sen frukost och följde upp den med bebisgos, kexchoklad och serier. Promenad för att hämta barnen, mellanmål, hemmaröj, läxhjälp, middag och sen testade jag lite övningar från det första träningspasset i Olgas bok. Betoning på ”testade”, Liten var inte direkt nöjd.

Sen var klockan över 18 och jag tog av mig (den svettiga) pyjamasen (eller de tajts och den t-shirt jag sov i igår natt) och duschade. Och tog på mig en ny pyjamas.

Keeping it real, people.

image

4 reaktioner på ”Smekmånad

  1. Åååååå! Jag vill också ha en bebishjässa inom luktavstånd. Finns inget härligare än de där små fjunen mot näsan. Fast när jag tänker efter är det ganska underbart med en nästan 4-åring ( min liten) med sömnrufsig kalufs också 😌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.