Testvecka

I maj hoppas jag kunna växla upp träningen lite och klara powerwalks och kanske lite lättare träning i form av postnatal yoga och pilates, och kanske lite lätt styrketräning. Jag tänker också börja hålla koll på min dagliga aktivitetsnivå med hjälp av min tjusiga push present Polarklockan. Så därför kör jag lite test redan den här veckan så att jag vet om jag är redo för uppväxling nästa vecka! Jag har planerat två kortare powerwalks (så snabba jag bara kan!), ej på efterföljande dagar, för att se om höfter och bäcken är okej med det. Klockan är laddad och sitter på handleden. Jag ska testa något postnatalt pass på Yogobe. Och roligast av allt – igår bytte jag för första gången på länge om till träningskläder. Lycka! Om så ”bara” för en pw i skogen. Jag flåsade och svettades som om jag kört intervaller och kom hem full av endorfiner. Svettas i träningskläder. Rätt lätt att göra mig glad! image Just nu sitter jag dock fortfarande i pyjamas vid frukostbordet. Kaffe till mig och pärlor till Mellan står närmast på agendan! Och sen: ut och röja lite i trädgården. Om det inte börjar regna. Hoppas, hoppas att det börjar regna…

2 reaktioner på ”Testvecka

  1. Grymt bra jobbat! Jag flåsar jag med 🙂 men det är ju pga den stora tjocka gravidmagen….uj uj..vad jag längtar efter bebis och att få ha min mage för mig själv 🙂
    Härligt med uppsatta mål! Jag tog hjälp av en Osteopat efter förra graviditeten och gick igenom hela kroppen men framförallt kollade upp bäckenet. Sedan körde jag på med powerwalks och till slut lättare jogging. Skönt att veta att allt är ok innan man börjar träna. Och som sagt..självklart stärka upp sin core.
    Du inspirerar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.