Njutomhus

Barnafadern började jobba klockan 16 idag så vi åt middag (ugnsbakad falukorv med potatis-broccoli-mos och morotsstavar) tidigt. Då blir det tid över för en eftermiddagspromenad till lekplatsen. Kaffe i termosmuggen så att jag överlever fram till läggdags (som kan vara när som helst mellan 23 och 01 beroende på Litens preferenser för dagen.

Annars har dagen innehållit powerwalk, storstädning, matplanering och handling (varför göra på helgen det du kan skjuta på till måndagen?). Och när vi kommer hem från lekplatsen väntar en hög med räkningar på mig. Ingen brådska härifrån med andra ord…

image

6 reaktioner på ”Njutomhus

  1. Är så nyfiken på skorna, är de goa att gå i? funderar på att köpa ett par själv men de är ju inte gratis, skulle du rekommendera de?

    • Jättesköna! Inte lika dämpade som mina löparskor från Asics, de använder jag till pws och så. Men dessa är jättesköna också. Jag köpte mina på Sportamore. Just då var de nedsatta något plus att jag hittade en rabattkod på 10% plus att de alltid har fri frakt så de kostade typ 790 kr. Helt okej tycker jag. Vissa färgställningar och nyare modeller är dock dyrare.

    • Bästa ordet ju :-). Och så härligt att helt stressfritt kunna göra såna här små utflykter, är dålig på det i jobbvardagen (men det är ju du desto bättre på så jag kanske kan lära mig!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.