Jag svettas ergo finns jag

Sitter och kvällssvettas. Det blir rätt varmt i huset nu när vårsolen skiner så vackert och framför allt i vardagsrummet där amningsfåtöljen står. Plus att amning gör mig superhet. Temperaturmässigt. Plus att jag i största allmänhet är en swettig typ. Och vi kan inte öppna fönster och dörrar får då drar mina bröst ihop sig i dödskramper.

Trevligare svett genererade jag i eftermiddags när vi hämtade barnen i skolan och förskolan och därefter gick vidare till biblioteket. Världsboksdagen idag ju! Älskar biblioteket och vi har ett jättefint här i vårt lilla samhälle. Vi läste böcker en stund, visade upp bebis och åt sedan glass på en trapp i solsken innan vi traskade hemåt. Det går inte fort i sällskap med kortbeningar men ute var vi och frisk luft fick vi och svettig blev jag.

Igår gick jag själv med bebis och kunde bestämma takten. Då blev det en rask promenad i 40 minuter. Och med rask menar jag helt normal promenadtakt för normala människor men rask för sådana som vaggat runt i slow motion med lossnande fogar de senaste månaderna. ”Det tar sig” sa Beatatjatan som svettades något kopiöst av den ansträngande motionen.

Nu ska jag amma en unge och läsa godnattsaga för en annan. Är lite dimmig i skallen av trötthet så ska nog dubbelkolla så att jag gör rätt sak med rätt barn.

(Här får ni låtsas att det finns någon random bild på glassätare i solsken eller svettblank trebarnsmor eller högar med biblioteksböcker eller all of the above för min mobil är ju paj och utan mobil inga bilder.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.