Välkommen

Klockan 13.35 idag kom hon så. Vår tredje dotter. 2930 gram ljuvlighet, 48 centimeter perfektion.

Jag blev som sagt igångsatt (v 37+4) och de tog helt enkelt hål på hinnorna så att vattnet gick eftersom jag redan var 3 cm öppen. Klockan var då 10, en timme senare fick jag min första värk och 2,5 timme efter det var hon ute. Hann i vanlig ordning inte med epidural och såna göttigheter utan fick nöja mig med lustgas. Allt gick dock utmärkt och nu ger jag mig in i bebisbubblan ett tag. Vi ses här igen när jag är redo att ta mig ur den!

image

30 reaktioner på ”Välkommen

  1. Så fantastiskt mysigt med bebisbubbla! Hoppas att du njuter och att ditt illamående är puts väck!

  2. Super duper grattis till dig och hela familjen! Vad jag kan sakna bebisbubblan och DOFTEN av ens nyfödda bebis. Ta det riktigt lugnt nu och kom ihåg att du och din kropp har KÄMPAT i 9 månader. Stor kram!

  3. Vad roligt att det gått bra! Ett litet livets mirakel. Ett stort, stort grattis! Släpper illamåendet på en gång?

  4. Grattis till lilltjejen !!
    Vet inte hur jag hamnade här på din härliga och ärliga blogg , men fastnat har jag iallafall 😃
    Cyberkram till er 😃😃//
    Jess

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.