Slutspurt

Imorgon har jag tid för igångsättning. Imorgon ska jag troligtvis föda barn. De KAN säga ”tyvärr, det är fullt, ni får komma tillbaka imorgon” men då kommer jag bryta ihop som om man säger till ett barn på julafton att tomten inte kommer. So they better not.

Påskhelgen har till stora delar tillbringats i sängen. Jag har nog lyckats sova ikapp någorlunda och jag har inte ont i halsen längre. Däremot mår jag väldigt illa eftersom jag försöker dra ner på medicinerna så här inför förlossningen. Det är av bowel movements skäl så vi behöver inte gå in närmare på det… Resultatet är en illamåendekräkig, tung och värkig Beatatjata med stort behov av att få vara i någon slags prep-bubbla men samtidigt gråtmild och ”vill-inte-vara-ensahahahaaaam”. Och så sniglar minuterna sig fram. Alla som känner för att hänga med mig idag räcker upp en hand!

Jaså, ingen…

Tur att jag har några som liksom MÅSTE hänga med mig i nöd och lust. Idag ska jag och Stor göra något vi längtat efter sedan i höstas när vi såg trailern på nätet: Gå på nyfilmatiseringen av vår favoritfilm ”Annie”. Att gå på bio är ungefär det enda jag kan tänka mig idag och jag hade gärna placerat mig i en salong fram till midnatt ungefär. Men istället ska vi vara lite förnuftiga och storstäda huset så att det är så rent som möjligt och sen ska jag storbada mig själv så att jag är så ren som möjligt. Och så ska jag väl försöka sova lite. Så att jag orkar föda barn å så.

Jösses alltså, är jag verkligen så nära mållinjen?

26 reaktioner på ”Slutspurt

 1. Lycka till!!! Tänk, snart slipper du både att vara gravid och illamåendet. Och dessutom så får du träffa din tredje dotter. Stor kram!

 2. Så härligt för dig att det är dags. Lycka till imorgon. Väntar med spänning att höra från dig. 💞💞💪👍

 3. Iiiiiiiiiih!!!!! Jag blir helt fnissig och nervös! Lycka till imorgon!!! Så spännande, och lite önskar jag att jag också skulle föda barn imorgon, inte bara jobba som en helt vanlig tisdag 😉

 4. Så nära så nära. Tänk att du ska göra något av det coolaste som finns imorgon – föda barn. Och sluta må illa. JIPPIE!

  Stort lycka till. Såklart det INTE är fullt. Det är jag övertygad om att han du tror på ser till.

  Stor kram. Ser fram emot din uppdatering imorgon. Eller övermorgon. Eller när du orkar.

  Kramar igen!

 5. Haha, Då har vi samma inställning! Hade de sagt till mig att det varit fullt när det var dags för oss hade jag brutit ihop totalt och drygade varit tvungna att trolla fram en plats till oss 😉 Lycka till med att få minuterna att röra sig snabbare och att få sova inatt, jag misslyckades med det där sista men det gick ju bra ändå!

 6. Åhh, kommer att bli en riktig nagelbitare det här!! Så spännande på ett sätt när man vet säkert (ganska iaf) att nu är det dags!!! Lycka till imon nu!!

 7. Åh så spännande, äntligen är det dags (på min födelsedag och allt😆)! Ett litet plopp bara och sen är hon här, heja dig💪

 8. Sjukt pepp på så mnga plan inför detta, dels för att jag tyckt så o-tro-holigt synd om dig de senaste nio månaderna, men också för att det ju betyder att det snart är dags för mig också!, Woohoo, dubbelt upp, vilken festlig vecka!

 9. Blir så oerhört glad att läsa att det snart är dags, såklart för att du får bebis men också för att du äntligen ska få slippa illamåendet. Jag är full av vördnad för dej som stått ut med detta i 9 hela månader. Du är sjutton värd medalj!

 10. Åh, äntligen! Jag håller tummarna att allting går bra! Du kommer att arbeta dig igenom det här galant – det är jag säker på. Stor kram!

 11. Åh vad skönt det måste vara att vara så nära nu. Tänker på dig och håller tummarna. Skulle du hinna se en film rekommenderar jag Divergent (om du inte sett den)
  Bamsekram ❤️

 12. Härligt att du liksom nosar på mållinjen nu! Massor av lycka till i morgon, jag håller tummar och tår att allt går så bra det bara kan! Stor kram! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.