Avslut

Nu har jag lämnat jobbet för ett tag! Det känns mest som att jag går på helg, inte att jag ska vara borta i sju månader. Men jag har vinkat och kramats halva förmiddagen, skickat mail och bockat av de sista sakerna på listan. Faktum är att jag gjort allt jag planerat att göra förutom några uppgifter som jag inte kunnat göra på grund av att de före mig i ledet inte hunnit färdigt. Inte mitt fel alltså. Så det är med jobblugn i kroppen som jag checkar ut. Och samtidigt ser jag fram emot att följa ett par projekt hemifrån, lite koll måste jag ju hålla på saker och ting…

Dagen till ära piffade jag massor imorse. Barnen piffades till påskhare respektive påskkärring. Jag piffade mig till human woman. Tvättat hår (!) som jag stylat (!) och lämnat hängande (!). Puder och rouge och mascara och läppglans (!).

Gissa hur många som kommenterade på hur snygg jag var?

Noll.

Kan det vara så att mina kollegor inte bryr sig (eller ens NOTERAR) om jag är osminkad med flottigt hår i tofs eller lite fixad? Chocker.

image
Ibland lyste det om henne, som vore hon en stjärna. Eller som om hon satt i motljus.

Nu ska jag försöka sova ett par timmar för att sen avgöra ifall min lilla förkylning gör att vi stannar hemma istället för att åka till Holmen för påskfirande. En liten förkylning är ingen deal breaker men förkylning + hg + höggravid + ska föda barn om några dagar kanske är det. Jag vet inte än.

Hur firar ni påsk?

4 reaktioner på ”Avslut

  1. Skönt för dig att checka ut från jobbet och att det nu är nära till förlossningen.
    Antar att du hoppar Blåkulla i år, antar att det är risk att kvasten inte mäktar med en gravid Beatatjata. Min gick ju sönder så jag tog en skivstång istället. 😉
    Glad Påsk på dig.

    • Underbar bild som sagt! Nä, jag vågar mig inte på någon kvast, hoppar runt på pilatesbollen istället för att lindra värken i höfterna något 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.