Veckans…

…Bästa: Att gå till doktorn, göra tillväxtultraljud (allt är finfint), prata med någon som kan och förstår HG och få datum för igångsättning. Eller rättare sagt – få önska datum för igångsättning själv och få svaret ”visst, inga problem”. Påsklovsbebis blir det! (Denna händelse får dela förstaplatsen under kategorin ”bästa” med sommartiden. En timme mindre HG ju!).

…Förvirring: När jag pratade om min påsklovsbebis och blev upplyst om att vissa har påsklov nu. INNAN påskhelgen. Det har inte vi. Lov efter påsk, bebis efter påsk.

…Överraskning: att jag vann en Instagramtävling! Ett kit med små möbler och pryttlar till barnrum. Så roligt!

…Splurge: Efter betala-räknings-race i fredagskväll tog jag mina egopengar (alltså den slant jag får att spendera på mina grejer. Barnafadern får också förstås. Blir inte mycket över när räkningar, sparkonton, matkontot och det gemensamma fått sitt men ändå. Egopengar ftw!) och beställde gympaskor på Sportamore. Nike free. Det ska vara mina ”jag ska ut och trampa med barnvagnen och vara cool och bekväm på samma gång”-skor.

…Energiutgift: Ikea för att köpa ramar till nya tavlor. Och så fanns inte de ramarna. Köpte ett madrassskydd till bebis och ett paket batterier. Suck. Den energin kunde jag använt på bättre sätt.

…inre konflikt: Inte mycket träning den här veckan. Å ena sidan vill jag hänga på gymmet varenda dag för efter förlossningen dröjer det ett tag. Å andra sidan orkar jag inte det. Tänker att snälla saker för kropp och själ hemma är nog så bra denna sista dryga vecka av min sista graviditet.

…Pepp: Post baby shape up. Alltså, jag fattar (i alla fall med förnuftet) att jag inte kommer lämna BB och ge mig av direkt till gymmet men ÅH så mycket jag ser fram emot att hjälpa min kropp med återhämtning för att sedan börja träna igen. Även om det tar frustrerande lång tid! Jag har ju gjort det förr men då startade jag från noll, både fysiskt och kunskapsmässigt. Nu är jag väl nästan på noll fysiskt (hoppas att det där muskelminnet verkligen fungerar…) men kan så mycket mer. Och vet vart jag vill! Bara en sån sak!

…Avslut: En stund på yogamattan och ett långt bad.

12 reaktioner på ”Veckans…

  1. Vissa kommuner i Skåne har påsklov nästa vecka, alltså själva påskveckan. Det enda skumma är skummharar. Härligt Beata att du snart får byta hg illamåendet mot bebismys.

  2. Så snart till bebis alltså!! Så härligt! 🙂
    Även här är det påsklov efter påsk.. Fyra arbetsdagar kvar alltså, gott! En klar fördel med att vara lärare, de här loven 😀

    • Tack för tips! Verkligen en djungel det här och jag blir liksom så trött på allt att jag till slut slutar bry mig… Vi har iaf inhandlat en bättre madrass än den vi hade, om än inte hundra procent eko. Har beställt nappflaskor i glas och nappar i naturgummi. Sen blir det lite blandat. Små steg liksom.

  3. Men vaaa? Vilka har lov före själva påskhelgen? Skummaste jag hört haha. Härligt förresten att du fått ett datum, hejar på dig in i det sista 🙂

  4. Det låter som en bra vecka! Vad spännande att det är så snart till bebis kommer!! e(ller ja, det är snart i min värld men inser att det kanske inte riktigt känns så i din)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.