Underskatta inte effekten av blogg

Utan bloggen hade jag nog aldrig kommit i form efter Liten-snart-mellan. Och utan bloggen hade jag legat kvar i sängen och dragit mig idag också…

Men nu släpade jag upp min tunga kropp, körde gravidpilates och mammamage och avslutade med 20 minuters BFL-aktiga-preggo-style intervaller på crossen.

image
Det här med att samla alla bebisgrejer i ett rum och sedan inte komma längre än så... Det blir lite skräpigt. Kanske helgens projekt?

Och känner mig så klart lättare, mjukare och piggare än på hela veckan. För det är ju så det funkar…

Blir det någon träning idag? Detaljer, ge mig detaljer. Svett, vikter, alla kilometer ni nöter och skivstänger ni lyfter. Go!

16 reaktioner på ”Underskatta inte effekten av blogg

 1. Gött! Härligt jobbat! Idag blir det rätt lugnt, cykel till och från stan. Igår testade jag för första gången badminton med sambon. Sjukt kul! Och har ont i mya muskler idag. Imorgon blir det boxningsträning med teknik och en massa utmattande styrka. Brukar börja med att jogga runt kvarteret sen teknik träning två och två. Försöka träffa varandras axlar och konstant vara i rörelse. Bryta upp då och då med armhävningar, sqauts och sittups. Sen på säcken och köra ut armarna. Avslutar med cirkel träning som fullständigt kör slut en.
  Tack för en inspirerande blogg!

 2. Vi (läsare alltså) är lika glad som du att du startade bloggen. 😊
  Idag har jag kört spinning. Till förmån för Spin of Hope. Så länge sedan jag körde spinning och vad kul det var. Och svettigt. Finns väl ingenting som man blir så svettig av som spinning

 3. Det är så sjukt bra med blogg!
  Jag började träna för snart två år sedan, och håller fortfarande i det. Har inte tränat så länge sammanhängande någonsin förut (förutom när jag var typ barn och spelade fotboll). Tror inte jag hade lyckats lika bra utan bloggen! Den är en bra motivation.

 4. Ingen träning för mig idag. Är sådär trist småförkyld med bara en aning till halsont, men jag tar det säkra före det osäkra. Dessutom känner jag av gårdagens snöskottning i ryggen. Vad var det för mening med att en hel vinters snö skulle komma på en gång? Fast ungarna var glada och jag fick vackert leta fram skidor och stjärtlappar att ha med till skolan idag 😀 Ha en fin helg!

 5. Snatch och long cycle för min del. Har ett test som ska klaras den 24 april och med influensan i bagaget känns det inte riktigt som jag är på banan. Ska klara 6 min med ett handbyte på båda övningarna, och så ska alla delar i övningen sitta PERFEKT….säga det till en perfektionist liksom 😛 Och inte fasiken nöjer jag mig med att utföra testet med 8kg heller 😉
  Så planen nu är kettlebell, kettlebell, kettlebell och lite kondition på det, för den är som bortblåst!

 6. Åh, jag har värsta härliga träningen framför mig idag! På väg till Hufvudstaden för ett härligt yogapass på studio. Ja!!!! 😀 Nog för att det är bra att yoga hemma framför yogobe, men det blir något annat på klass. Så peppad! Efteråt väntar långlunch med finvännen.
  Hoppas du får en fin fredag, fylld med endorfiner!

  • Åh vad härligt!! Jag vill också gå på yogapass framöver, älskar Yogobe men skulle vara härligt att får känna på stämningen utan en massa barn runt mig ;-). Hoppas du får en härlig dag!!

 7. Not so much träning. Jag gör som Emelie och vaggar mig fram i korridorerna i skolan. Därefter tänker jag sitta väldigt stillsamt i frisörstolen och låta mig bli ompysslad. I morgon däremot – då ska jag skena på Ullared och räknar med ett antal steg i fötterna. Min energi räcker inte alls över till träningen just nu och jag låter det vara så. Däremot är min plan att försöka få till lite mer yoga om dagarna – jag vet ju att jag mår så väldigt mycket bättre av det.

  • Härligt med ompyssel! Och Ullared… huga, skulle aldrig fixa det nu. Fixar ju inte ens att vagga från tåget utan åker bil ända fram till jobbets dörr varje dag. Blir inte många steg!

 8. Räknas det som träning att sakta vagga de 500 metrarna från tåget till kontoret och sedan tillbaka igen framåt eftermiddagen? I så fall ska jag träna idag 🙂

 9. I wish. Snörvlar och hostar. Men jag hoppas på ett under och läge för en hel massa svett, vikter och kilometer under helgen iallafall!

  Heja dig för att du försöker vara så snäll mot din kropp! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.