Lovar. Kanske. Typ.

Äh vad säger ni. Ska jag ta mig upp ur sängen i tid imorgon för lite gravidpilates eller nåt? Det har jag tänkt vareviga morgon denna vecka men så är jag sååå trött sååå trött och så ligger jag kvar i sängen och kramar nåt barn som letat sig dit och går upp precis i tid för att vaska av mig lite snabbt, dra på preggotightsen och äta lite frukost innan jag åker till jobbet.

Mysigt, men min rygg är inte jätteglad över denna prioritering.

Så imorgon blir det la bra med lite sträck och stärk? Jag lovar. Kanske. Typ.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.