Öka takta sista kvarta

Jag har oerhört få arbetsdagar kvar (vilket känns som en konstig ekvation eftersom det känns som att jag kommer vara gravid i en evighet till) och en himla massa saker jag vill bli klar med innan jag går hem i sisådär sju månader. I helgen sa jag till Barnafadern att jag får prioritera jobbet nu sista två veckorna. Han hummade lite på det där sättet som jag vet betyder ”det kan du ju intala dig om du vill…”.

Och det kunde jag ju. Två något längre dagar (alltså vi snackar fem timmars jobb istället för fyra) och idag har jag legat helt golvad av illamående. På det där sättet att jag inte kan le, inte prata, inte vara upprätt. Sannerligen inte prestera. Så nu ligger jag efter istället, undrar om jag kommer kunna jobba imorgon och inser att jag aldrig lär mig. Inte ens de sista skälvande veckorna av totalt tre hyperemesis-graviditeter vill jag inse det som Barnafadern förmodligen insåg hösten 2005 när det begav sig allra första gången.

Lite korkad är jag allt.

image
Lite korkad men ganska söt var jag igår där jag satt och rullade min värkande rygg på en boll, åt banan och försökte jobba sju kvart i timmen.

Nu återstår sex arbetsdagar innan jag tar påsklov och föder barn. Tiden kan inte gå fort nog (till bebis) och samtidigt blir jag stressad (av jobbet). Knäppt.

3 reaktioner på ”Öka takta sista kvarta

  1. Fast jag förstår också att du VILL så mycket att du ändå försöker, jag tycker du är fantastisk som kämpar på och faktiskt gör så mycket. Det imponerar mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.