Statusrapport

Nedslag i mitt liv så här en torsdag.

Jag är förkyld. Ni vet hur man brukar reta män med man cold? Mmm, tänk er då en höggravid kvinna med en helt vanlig (ganska lätt, för att vara ärlig) förkylning. Sju resor värre. Jag snörvlar och gnäller och stånkar och gnäller. Och sover sämre på nätterna vilket gör illamåendet ILSKT. Och så gnäller jag lite över det.

Jag har beställt en sportklocka/pulsklocka/aktivitetsmätaremackapär. Det är det roligaste som hänt mig på evigheter. Jag längtar så efter den! Kanske mer än efter bebis. Nästan. Lovar att skriva mer så fort den anlänt så att intresseklubben kan anteckna.

Vi håller på att flytta runt på kontoret. Jag slänger typ allt och i november kommer jag förmodligen undra vad i hela friden jag tänkte. Men orka bära runt på massa saker. Jag ska ju flytta hela 12 meter ner i korridoren.

På lördag är det meningen att Barnafadern och jag ska på 50-årsfest. Om jag nu orkar ta mig iväg så tycker jag mycket synd om min bordsherre för jag kan inte prata utan att bli andfådd. Ibland kan jag inte prata utan att projektilspy. Det blir roligt! Och så orkar jag sällan duscha och tvätta håret ska vi inte tala om. Har ändå en plan på att måla naglarna, det räcker väl hygienmässigt sett?

Om jag tränar så duschar jag förstås. Men eftersom jag är förkyld nu så tränar jag inte (så klart!). Och utan regelbundet endorfinpåslag blir jag sannerligen ingen rolig människa. Sa jag att jag är gnällig? Och att jag luktar illa?!

Nu ska jag lyssna på den här låten och öva in movesen så att jag kan framföra den på lördag. Kanske kan få lite outfitidéer också.

 

 

2 reaktioner på ”Statusrapport

  1. Spännande! Jag blev så inspirerad själv att jag beställde ett polar pulsband med bluetooth som kan synka med telefonen! Wihooo! /Material Girl 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.