Om att barn gör som vi gör

Liten fick träningskläder i julklapp men de passade inte så bra. Tack o lov för Intersports ettåriga returrätt för först igår kom vi oss iväg för att byta.

Och nu är kläderna på, jag fick leta fram ”yoga med BARN på” och hon drog fram matta, block och den kudde jag använder som avlastning nu under graviditeten. Telefonen med yogapass har hon ställt upp mot ett stolsben, precis som jag brukar göra.

Älskar att detta är så naturligt för dem.

image
Oklart exakt vilken asana detta är men när hon frågade "man får göra som man vill va?" så svarade jag "Självklart". För det får man!

Och det är mars. Den sista hela månad jag kommer vara gravid. Och jag ska åka till gymmet sen. Kanske går jag bara runt och speglar mig och sniffar på saker. Kanske använder kvastskaftet för lite rörlighet och sitter i den där pensionärscykeln. Eller så orkar jag något mer. Jag vill mest bara förtjäna ett bad.

Och där var Liten färdigyogad och säger ”får man inte duscha nu? Jag är jäääättelite svettig, puh!”.

2 reaktioner på ”Om att barn gör som vi gör

  1. Haha, så härligt!
    Minns när min systerdotter såg min löparklocka, tog på sig den och sprang runt lägenheten. Fattade inte alls hur hon kunde veta att hon skulle springa med den (den ser ju typ ut som en vanlig klocka!) innan jag kom på att hennes föräldrar ju tränar. Duh. Barn är så fina! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.