Pity party med deadline

Igår var en dålig dag. Och idag vaknade jag utan någon som helst kämpaglöd. Orkar inte kriga mot illamåendet varje dag. Ibland vinner det. Så jag tillbringade förmiddagen i sängen. Åt smörgåsar och drack varm choklad eftersom det var det jag kände för. Tittade på serier, beklagade mig på sociala medier och vältrade mig i självömkan.

Vid 12-tiden bestämde jag mig för en tupplur och för att det sedan fick vara nog med vältrandet för idag. Slumrade en stund och lämnade sedan sängen. Bäddade, klädde på mig och tog en kort promenad trots gnisslande fogar. Väl hemma lagade jag mat för kanske fjärde gången sedan augusti. De tre första var nog pannkakor till sjuka barn. Idag blev det en omelett med tomat, ost och persilja.

Efter en kort röjning av köket gjorde jag en rejäl skål med fruktsallad (om jag bara orkade skära frukt hela tiden skulle jag äta det morgonmiddagkväll just nu!) och landade tillbaka i sängen med. Dock utan självömkan om än lika illamående. Här blir jag kvar idag, med mina mediciner inom räckhåll och mina serier. Och så planerar jag för morgondagens gör-om-gör-rätt. Upp i tid, lite styrketräning med TRX:en och sen iväg till jobbet där jag kan kick HG:s ass i hela fyra timmar.

Och semlorna lämnar jag till er som gillar att äta uräckliga grejer.

6 reaktioner på ”Pity party med deadline

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.