Kors i taket å dra mig baklänges

En bra helg! Igår var jag väldigt aktiv. Runt i affärer här i byn med hela familjen och sen storstädning av hemmet. Fogarna protesterade vilt framåt kvällen men illamåendet var inte så förfärligt, considering. Mellomys med räkor avslutade kvällen innan jag somnade ovaggad och sov gott.

Var lite rädd för payback idag men har mått ovanligt bra. Illamåendet har växlat mellan milt och lagom (i och för sig lite sjukt att jag kan tycka att ”lagom illamående” är en toppendag). Jag har tyglat mig lite med tanke på fogarna men ändå hållit igång. Tränade och yogade lite försiktigt. Badade. Nopprade skägget och la ansiktsmask. Bytte lakan. Tvättade en massa tvättar. Piffade lite i vårt piffsuktande hem. Gjorde fruktsallad alldeles själv och tillbringade en halvtimme med att, sittande på en stol, putsa alla knappar på spisen… Torkade köksluckor sittande på samma stol (och det är typ det tråkigaste jag vet näst efter att putsa fönster. Så nåt fel är det kanske på mig…) Läste bok. Var ute med barnen en sväng och eftersom jag knappt kan gå och det är lite kallt att bara sitta så putsade jag några fönster (!!!).

Nu har jag landat i soffan och vår minsta sparkar i magen. När jag inte mår så där brutalilla kan jag nästan gilla det. Middag väntar, lite mer tvätt och vill jag verkligen chocka livet ur Barnafadern (mer än när han såg mig putsa fönster) så borde jag hångla upp honom lite…   

Med normala mått mätt hade detta varit en skön, rätt slapp söndag men nu känns det som extremsportande. Nog för att jag är mer medicinerad än en dansk gris men ändå, fick jag må så här varje dag vore det ingen match att vara gravid!

image
Årets mest oväntade selfie? Jag torkar köksluckor och springor på ugnen som inte blivit rengjorda på minst de åtta år vi bott här...

6 reaktioner på ”Kors i taket å dra mig baklänges

  1. Hahaha, gött o noppra skägget!! Förstår att du har samma stora intresse som jag för det här ned städning…. Jag dristade mig till att torka luckorna i halva köket häromdagen😂. Skönt med en dag med lagom illamående, kan förstå känslan, att man är nöjd med en mindre grad av illamående. Ungefär som när man låter bli att äta vissa saker för man vet att de smakar så illa när man kräks upp dem igen…. Nåväl hoppas att du får en fortsatt hyfsad! Ha det gott! Och hångla på!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.