Februari! Bröstchock!

Februari! Kort månad och ett steg närmare april…

Februari! När jag parkerade utanför jobbet imorse var det ljust. Och när jag vaknade från min eftermiddagslur likaså. Rätt håll, babies, det går åt rätt håll!

Februari! Just nu har vi perfekt vinter här enligt mig. Kanske 15 cm snö och ett gäng minusgrader. Bådar gott inför nästa veckas sportlov! Göteborgsslasket saknar jag icke.

Februari! Jag behåller mina preggovänliga, rätt ödmjuka träningsmål. Varvar yoga, pilates och cardio på crosstrainern beroende på dagsform. Skulle jag få in ett styrkepass en riktigt bra dag så är det bonus. Och dagsljuset. Jag försöker rasta min tunga, foglossade kropp utomhus en kortis varje dag. Varje gång fantiserar jag om den dag jag kan ta ut stegen och gå långt och snabbt.

Februari! I nya, generöst tilltagna träningskläder! Byxor och sport-bh som jag fick på babyduschen. Från Hunkemöller, aldrig hört talas om innan. Mjuka brallor som jag kan rulla ner under magen utan att få sammandragningar av trycket och sport-bhn är SÅ skön! Jag har varit skeptisk mot såna där med dragkedja fram men är omvänd. Whooping 85E på these babies… Inte konstigt att mina vanliga 75D-varianter kändes som en tvångströja!

image
Jag i hela min välsignade härlighet. (Linnet är gammalt, från Röhnisch)

Har ni några särskilda mål eller planer för februari?

10 reaktioner på ”Februari! Bröstchock!

 1. Du är ju så fin! Vet att du har det tufft med att kroppen förändras och jag vet hur det känns. Jag har inte ett foto på min bebismage när jag väntade Saga, jag klarade det helt enkelt inte.
  Jag fortsätter med mitt kettlebellande och lägger in skidåkning som cardio. Målet är 10 mil i vinter…

  • Det är nog tack vare bloggen som den här graviditeten är hyfsat väldokumenterad. Har några enstaka bilder från de tidigare men definitivt inte så där vecka för vecka som många kör…

   låter som härliga mål och jag blir taggad för att försöka mig på skidåkning nästa vinter 🙂

 2. Låter som en bra plan:) Vilka boobs du har.) Jag hade 85F när jag väntade skrutt.. Det var en otrolig lättnad att sedan komma tillbaka till 70C. Jag tränar som vanligt och äter som vanligt. Mitt fokus ligger i att minimera ångest feb-juli med alla jobbresor. Så just nu försöker jag övertala gullungens pappa att få mer tid på pappaveckor, så jag att ska må bättre i själen. Nästa steg är att hitta massor av underhållning så att jag överlever USA flygningar ensam, Dublin flygningar, oändligt antal timmar på flygplatser, Riga flygning, Spanien flygning mm. SHIT, min värsta mardröm blir nog denna våren och det måste jag vända till ngt positivt NU. Jag kan ju inte tänka såhär i 5 månader.. Puss

  • Ja, jag vill INTE ha stora boobs… Hellre små urammade :-). Har glömt svara på ditt sms inser jag, det kommer… men bra tänkt – du kan ju inte ha ångest i 5 månader. Du är dock den bästa jag vet på att göra planer så det kommer bli bra 🙂

  • Jag har kört förr, det är svårt :-). Godis och snacks tycker jag inte är svårt att hålla mig ifrån när jag väl kommit över den första tröskeln. Men att alltid tacka nej till efterrätt eller fika när vi är bortbjudna… DÄR är en utmaning. Så det gör jag oftast inte :-). Men även det går, förstås. Mina vänner har vant sig vid det mesta 😉

  • Intressant! Jag följer med intresse både din 6:1 och köpfrihetsgrejen. Just nu är jag mer online än någonsin eftersom det inte finns mycket mer att göra som sängliggande… Men sen, då får det bli någon slags detox! Och köpfrihet. Jag gillar tanken.

   • Ja, då behöver du ju ingen detox nu liksom, istället är det bara att vara tacksam över att nätet finns! Det är för övrigt jag med… Har du läst nån bra crossover på senaste, förresten? Du tipsade mig om Låt vargarna komma som jag älskade, nu vill jag ha nåt nytt! Har precis börjat med Igelkottens elegans som ju inte är någon crossover kanske, men känns som samma anda.

    • Har du läst något av John green? The fault in our stars är jättefin. Även filmen är mycket bra, följer boken exakt vilket jag gillar… Läste nyligen Pappersstäder också, gillade den kanske tom ännu mer.
     Sen Cirkeln-trilogin om du inte läst? Om du gillar fantasy-genren förstås. Annars tipsar jag ofta om Hungerspelen-trilogin, om man nu kallar det crossover. Riktigt spännande, välskrivna och med många intressanta kopplingar till vår verklighet idag. Har läst fler varianter på ”ungdomar i dystopiska blablabla”, tex Divergent, men tycker ofta de känns som hafsverk.
     Sen är jag själv på jakt efter Eleonor and Park av Rainbow rowell efter tips, ska vara bra.
     Igelkottens elegans har jag inte läst, ska kolla upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.