Mission accomplished

Tulpaner!

image

Vilket Beatatjatiska betyder:
Plockat undan dammtorkat sorterat tvättat lakan sanerat badrum putsat köket bäddat rent i alla sängar dammsugit torkat golv.

Och världens bästa Barnafader skötte all the heavy lifting så att jag kunde ägna mig åt sånt jag älskar. Sortera, ordna, finlir, piff. Och eftersom idag visade sig vara en extremt efterlängtad bra dag så har jag orkat mer än så. Badat filat skrubbat peelat återfuktat. Och sen slängde jag mig i den fluffiga sängen och tog hand om torra nagelband och tråkiga naglar.

image

Ni anar inte. Efter tre veckor som varit sämre än mitt normaldåliga och dessutom senaste veckans sjukdom på sjukdom så känns idag som en välsignad gåva. Nog för att jag hostar och snorar men bihålorna har svarat väl på frekventa sköljningar och kortisonspray och jag har inte hostkräkts en enda gång… Jag vågar till och med tänka preggoträningstankar inför veckan som kommer!

Nu fortsätter kvällen med: hamburgare soffmys tända ljus ninja warrior apelsin lösgodis film.

7 reaktioner på ”Mission accomplished

  1. Hurra!!!
    Önskar bara att det varit jag som kommit på tanken att åka till dig med de ljuvliga tulpanerna… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.