Igår idag

Igår var det nog min skruttigaste fag denna vecka. Hoppas åtminstone det. Idag känns det några promille bättre. Har i alla fall sovit flera timmar i sträck utan hostattacker och snytmaraton.

Igår låg jag i soffan hela dagen och såg första säsongen av Scandal. Japp, jag vill ha Olivia Popes garderob, tack. Idag lär det bli några avsnitt till.

image

Igår mådde jag inte fullt så illa (!) och Barnafadern lagade precis det jag kände för till middag (som vanligt. Den mannen behåller jag.). Tortillapizza med parmaskinka, mozzarella, körsbärstomater och ruccola. Till det ett glas iskall Coca cola med citron. Tre pizzor åt jag. Sen var magen så full att den fick vara bord till efterrättsapelsinerna. Som jag förstås var tvungen att knö ner i magen på grund av sursug.

image

Idag vaknade jag med kraftigt illamående och har fått knapra i mig frukost i sängen för att, förhoppningsvis, kunna komma upp om en stund.

Igår städade jag ur vårt skafferi i ett anfall av nuorkarjaginteseeländetmer. Idag har jag ett mål – att köpa en fin bukett blommor. Det innebär givetvis först rena lakan i alla sängar och ett städat och piffat hus. Arbetsfördelningen blir nog cirka 80-15-5. Barnafadern gör 80%, jag 15% och barnen efter hot och mutor möjligtvis 5%…

Just det, ett bad ingår också förstås. Inte stoppa den här bacilluskiga kroppen i renbäddad säng.

Sådana äventyr ägnar vi oss åt idag. Vad gör du?

9 reaktioner på ”Igår idag

 1. Bra ambitionsnivå. Jag ägnar mig åt lite vila idag, mycket skönt. Det och lite hemligt bus för min pappa som fyllde år igår 🙂

 2. En elak häxa har förvandlat mig till en snögubben som sitter i soffan och inte kan röra mig och inte prata. Tvätten som borde vikas tornar upp sig runt oss. Jag tycker om tre-åriga häxor.

   • Har du testat att frysa in? Jag tycker det låter som en så smidig rätt att göra massor av och sedan värma i micro, men det kanske inte blir gott.
    Haha, jag är så dålig på det här med matlagning så jag vill alltid hitta genvägar! Typ laga massor, frysa, värma. Så bra alltså 😀

    • Jag är ju inte rätt person att fråga om matlagning… men det känns som att det borde funka? Jag gillar iofs att äta kalla dagen efter om det blir över :-). Testa och let me know, jag gillar också genvägar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.