Operation Snyggare

I början av förra veckan så lackade jag ur på att ständigt känna mig så ful och sliten. Kan inte göra så mycket åt hur jag känner mig för tillfället men kan ju försöka sluta SE så ful och sliten ut. Tänkte jag. Det är ju ändå utsidan som räknas osv osv.

Så jag gjorde en plan. Frisören för att bota min gråhåris akutis. En miljon ansiktsmasker för att fördriva torrfläckarna. Och så lägga mina sista slantar på att gå till ett proffs och fixa till busken som är totalt vildvuxen.

Eller buskarna. I ansiktet alltså. Andra buskar ser jag inte längre och därför finns de inte.

Jag pinade mig igenom frisörbesöket (att sitta upprätt i ett par timmar på eftermiddagen är inte min melodi) och blev mycket nöjd med resultatet. No more gråhåris (jag svär, de där grå rackarna tripplas vid varje graviditet, precis som rynkorna).

image

Några dagar senare (måste samla kraft ju) körde jag en ansiktstrippel. Aspirinmask först, följt av avokadomask (eventuellt ska man mixa avokadon bättre…) följt av dubbeldos av en overnight mask från Decleor. Hejvild blandning av so natural you can eat it och lots of chemicals to make you beautiful. Ville liksom inte lämna något till chansen.

Sen blev jag sjuk och kom aldrig längre. Resultatet så här långt? Otvättat (men än så länge ogrått!) hår, torrfläckigt ansikte (läpparna ska vi inte ens tala om) och vildvuxna bryn (som INTE är ogråa upptäckte jag precis. Grymma åldrande!).

image

Låt oss kalla steg ett av Operation Snyggare mindre lyckat… Men man kan ju loosa några battles och ändå winna the war tänker jag så jag ger det ett nytt försök när jag blir frisk…are.

4 reaktioner på ”Operation Snyggare

    • Notera att detta var INNAN jag fick feber, halsont, hosta och bihåleinflammation :-). Och det var typ det jag gjorde den dagen, förutom att ligga i sängen… tröttsamt att bara kunna planera in (max) en ”aktivitet” per dag…

    • Syns inte så bra… har liksom ögonbryn ända ner till mustaschen tar över. Och sen kommer skägget ;-). Behöver hur som helst formas. Och av-gråas…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.