VAB (Vård Av Babymama)

Idag har jag varit hemma. Vissa dagar kommer jag inte längre än sängen helt enkelt.

Eller enkelt och enkelt. Det är allt annat än enkelt.

Men idag var jag i alla fall lite förnuftig och stannade hemma. Har pressat på nu ett tag, både på jobb och fritid och har haft nästan två veckor som varit sämre än mitt normaldåliga läge. Det tär på mig och då finns det egentligen bara en lösning – vila. Sitter långt inne bara. Jag vill göra mycket på jobbet på alltför kort tid. Så det krävdes rejäla tillsägningar från the babydaddy för att jag skulle stanna i sängen idag.

Korta stunder tog jag mig upp dock. För att fixa mellanmål och sen macklunch. Gjorde bland annat en rejäl laddning smoothie med allt möjligt i. Det blev mellanmål idag (tillsammans med knäcke, avokado och keso) och det blir mellanmål i två dagar till. Vackert är det inte när jag grejar i köket, sånt lämnar jag åt köks- och fotoproffsen…

image
Mmmm. Messy.

Om jag blir hemma imorgon också återstår att se. När jag slappnar av får jag rätt rejäl skallebank och det får mig att må sämre än vanligt. Dagen har därför inte direkt varit återhämtande. Men den är icke slut än!

Hur ser denna veckostart ut för dig? Entertain en uttråkad bebisugn!

14 reaktioner på ”VAB (Vård Av Babymama)

 1. Jag uthärdar världens absolut segaste förkylning. Har varit hemma från jobbet en vecka nu, EN HEL VECKA pga en sketen förkylning. Och inget jobb imorgon heller…. Vet att jag inte ska klaga i present company, men nu har jag baske mig fått nog. Bara måste vara någorlunda i form till på torsdag. Då är det ju tänkt att jag ska kickstarta Lola-säsongen liksom…

  • Hoppas du är piggare idag och redo för kläavkläpårace imorgon :-). Har iaf spanat in kollektionen och ser flera grejer som kan funka på en inte fullt så vältränad kropp 🙂

   • Det en hel del för alla kroppar (i vanlig ordning…) och ett och annat som kommer sitta som en smäck på din kropp både nu och inom en inte allt för avlägsen framtid.
    Om det blir något klädrace återstår att se. jag är glad om jag tar mig dit, visar kläder och hem igen utan att kollapsa i hostkräkningar….

 2. Smart där att göra en stooor sats med smoothie, måste härma nästa gång. Haft en bra måndag, först jobb, sen fixade vi 3-rätters middag och firade bröllopsdag. Toppade allt med att gå och köra ett tufft tabatapass med granntjejerna. Nu trött kropp och knopp!

 3. Dagen började med att jag trodde att jag skulle VABBA med en förkyld liten 2-åring. När vi var på väg ut ur lägenheten för att lämna storasyster på dagis blev jag nerspydd av 2-åringen. Dessutom upptäckte jag att hans lilla kropp var täckt med röda vätskefyllda blåsor. Strax därefter spydde han igen. Efter lite mental laddning, samtal med 1177 samt svärmor (som är läkare) kunde vi konstatera att vår lille kompis har fått vattkoppor. Dags att planera om de närmsta två veckorna…

 4. Heldag på jobb, och nu packar jag för två dagar i Stockholm. Ingen vidare lust för det är bara jobb och helt ärligt så suger jobbet. Men köpte mig i alla fall lyftarskor på rean idag, så lite osugig har ju dagen varit iaf 😉

 5. Heja dig! Du är grym!! Jag pluggar till sjuksköterska och ska snart ha praktik på bmm och förlossning. Idag hade vi intro inför det och fick testa på både lustgas och TENS. Hurra för lustgas säger jag bara! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.