Ledig helg och babydusch

Jag får inte många bra-fru-poäng just nu (förutom de fyra triljoner poäng jag får för att jag bygger en människa i min kropp med spyor, svett och tårar) men ett tillfälle att ta med barnen till Göteborg uppstod. Och jag tog det. Och lämnade Barnafadern hemma. Själv!

Ni fattar ju. Typ bästa presenten ever.

FF och BF* i två dygn medan vi drog hem till mitt barndomshem. Där mina föräldrar fick ta hand om barnen förstås, det orkar ju inte jag…
image

Och igår var jag hembjuden till lillasysteryster på Afternoon Tea – som var min baby shower! Eller säger man bebisens baby shower? Hur som helst, säga vad man vill om amerikanska traditioner men det här var precis what the doctor ordered. Mysigt och lagom med ett gäng fina kvinns, rosa ballonger och cupcakes och scones och te och förlossningshistorier (tur att det inte är min första rodeo) och presenter! Ni fattar ju, presenter! För det är jag baske mig värd.

image

Söta små (så himla små!) saker till någon som plötsligt blev lite mer verklig och inte bara en magbacill… Liten klänning, liten body, små skor, liten napp… Och så fina grejer till mamman som ändå, let’s be honest, sköter hundgörat. Bling bling och (eftersom de känner mig) en träningsväska med brallor och sport-bh i något generösare storlek. Perfekt nu och tills jag kommer i mina vanliga igen.

Sedan drog alla iväg på litet släktkalas (bara typ de närmsta 40 var bjudna). Inte jag förstås. Jag somnade tidigt och ovaggad efter all uppvaktning. Så mycket kärlek i omlopp. Så mycket förståelse och peppande ord. För min familj och släkt är detta faktiskt deras sjätte hyperemesis-graviditet eftersom störstasyster hade svår HG sina tre graviditeter (jag har ”bara” mild-måttlig). Så de har varit med förr. De vet vad som gäller. Värmer mitt kräkiga hjärta!

*FruFritt och BarnFritt

6 reaktioner på ”Ledig helg och babydusch

  1. Åh vad härligt! Låter som en win-win för alla. Kan känna igen det där med att man inte direkt är världens bästa fru. Men sen insåg jag att det låg mer hos mig än hos maken. Jag bakade ju bebis. Han ska dyrka marken jag går på. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.