100% yoga

Jag hade ett bra flow där ett tag. Kom upp på morgonen och hade 1-2 timmar utan illamående. Använde dem på enda sättet jag vill – till att röra mig. Yoga, pilates, konditionsträning på crosstrainern och lite styrketräning. Sen kom en sämre period. Sömnen blir lidande, mina illamåendefria timmar dras in och jag orkar inte röra mig typ alls. Inte ens bara ligga på yogamattan (i och för sig tveksamt om det är någon skillnad mot att bara ligga i en säng…).

yogaNågra stunder på mattan har jag ändå fått till den senaste veckan. Inkluderat i dem är några pass med Mammamage-appen. Jag vet att jag får vara nöjd under omständigheterna, att good enough VERKLIGEN är good enough just nu. Men jag längtar efter mer. MEEEEER!

En reaktion på ”100% yoga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.