Upplösningen

Jag hoppas att ni kunnat sova trots den förfärliga cliffhangern igår… Barnet i fråga kom in efter två minuter eftersom hon ramlat i en snödriva och var alldeles snöig. Barnet och föräldern kramades i soffan en stund, sa förlåt till varandra och gjorde läxan. Snipp snapp slut!

Epilog:

Barnet och dess syskon höll föräldern vaken halva natten och nu försöker föräldern låtsas att hen visst är pigg, visst orkar jobba en extralång dag och visst vet precis hur en förstudie ska göras…

 

Vad gör ni?

 

4 reaktioner på ”Upplösningen

  1. Just nu sitter jag i soffan och försöker hålla ögonen öppna, så himla trött och seg idag. Och massor att göra, så jag ska snart åka iväg på jobbet och göra allt detta görande. Men det blir säkert bra. OCH! Ikväll har jag yoga så jag får iallafall något gött i slutet av dagen 🙂

  2. Så fint att det löste sig! Hos mig började dagen med jätteutbrott från 8-åringen (min egen alltså), lite tårar från mamman, kram och förlåt från 8-åringen, 2 barn och skidor lämnade på skolan, 3-åringen lämnad på förskolan utan skidor, och nu äter jag frukost framför datorn. En hel timma försenad och väldigt tacksam att jag har flextid och inga möten inbokade. Hoppas du får en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.