Normal söndag, nästan

Idag har jag lekt lite halvnormal. Laddade i och för sig halva dagen i sängen först men la sedan dagens energi på att hjälpa till med städning och piff. Jag har tulpaner! I ett hyfsat fräscht hus! För någon som i princip bara är hemma är det njutning på hög nivå.

Hade dessutom vänner här på eftermiddagsfika. De ska känna sig hedrade sa vi, det är lätt att räkna människorna vi bjudit hem senaste halvåret… Barnafadern bakade äppelpaj. Fantastiskt god! Full med socker förstås, den där sockerutmaningen modellerar jag fritt efter mitt mående. Fika och prat. Det är fina grejer. Och precis såna här dagar saknar jag. Att fixa och piffa hemma. Att umgås med vänner. Landa i soffan sådär söndagsseg, kolla på Victoria’s Secrets fashion show och konstatera att jag aldrig kommer kunna gå i såna där höga klackar.

Och bäst av allt. Efter månader av velande och funderande har vi lagt en order på två maffiga tavlor av min begåvade vän. Jag längtar tills de kommer upp på väggen! Då är i alla fall en vägg inte helt tom… Och så var det ju det här med stolarna som ska målas, nåja – jag har sju månaders föräldraledighet på mig.

image
Tulpaner! Och en vägg som inte är tom länge till.

2 reaktioner på ”Normal söndag, nästan

  1. Åh fy, men håll ut, nu är det faktiskt överkomligt länge kvar! Lätt för mig att säga osv, men slutet är nära! På ett bra sätt då alltså 🙂

  2. Vilken underbar söndag! vänner och god fika och tulpaner och nystädat! Ger så mycket mer än att vara deppig för utebliven sockerkick haha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.