Hej vecka 27

Hej vecka 27. Trevligt att råkas. Inledde dig med att inte sova något eftersom barn både utanför och innanför kroppen höll mig sysselsatt hela natten. Duschade inte, sminkade mig inte, fixade inte håret men tog på mig samma kläder som igår för att åka till jobbet. Ja, klänningen med en fläck på magen. Gravida har fläckar på magen hela tiden, orka bry sig.

Fick köra in till vägkanten och kräkas upp den lilla frukost jag fått i mig. Kissade på mig lite samtidigt i vanlig ordning. Barnen i baksätet undrade varför jag ska kräkas hela tiden för. Barnet i magen gjorde sitt bästa för att jag skulle tömma blåsan helt. Good times.

Lite yr på jobbet av medicinerna. Så där så att Indesign gjorde mig åksjuk och jag gled längs väggen när jag skulle på toa för att pappra in mina blöta trosor. Men jag hann skicka iväg grejerna jag hade deadline på. Synd bara att alla utan en hade fel text. Men de upptäckte nog inte att jag hade kopierat från en till de andra och sedan glömt ändra… Eller?

Sen åkte jag hem och la mig i sängen och här tänker jag stanna till vecka 37 eller så. Fast jag borde byta trosor och tights. Det borde jag. Ska bara vila lite först.

image
En styck strandad gravad val. Med fläckig klänning och nerkissade tights. Keeping it real.

13 reaktioner på ”Hej vecka 27

 1. Måste bara säga att jag tycker såååå synd om dig! Vad hemskt jobbigt du har det! Innan jag läste din blogg hade jag ingen aning om att man kunde ha det så här under en graviditet ens….:( Hang in there… Varm kram!

  • Pöss på dig. Jag orkar inte heller vara gravid på mitt sätt faktiskt ;-). Ni skulle bara veta hur mycket gnäll, klag och tårar det är här bakom kulisserna… det som märks i bloggen är bara en bråkdel!

 2. Haha. Nejmen förlåt att jag skrattar, men du är ju bara för dråplig i alltihopa… Hoppas helgen blir bättre.

 3. Plötsligt känns 30 mil i bil med tre barn som en baggis. Jag behöver ju inte ens köra, utan bara byta skiva när ljudboken med Kaptein Sabeltann tar slut😊 Håller tummarna för att du får en fin kväll.

 4. Äh, lite kiss har ingen dött av. Vila du. Efter denna beskrivning är du väl värd det. Fram till vecka 37. Är det då du brukar föda? Är glad för din skull att du inte kör 42-veckors-graviditeter som jag. Någon måtta får det ju vara. Puss på dig. Ät lite chips för mig till fredagsmyset om det är vad som serveras.

  • Det var ju iaf mitt eget kiss! Och jag har rena trosor på mig nu, dock fortfarande oren kropp. Och kiss lär det hamna i dem innan kvällen är slut. Chips är typ det äckligaste som finns just nu men nåt skandal nog kunna klämma i mig. Kanske Toblerone.

   Har fött I v 38+2 och 37+0. Räknar väl med typ 38 (igångsättning) men kan tänka mig att vara vaken nån vecka innan och typ sortera bebiskläder eller nåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.