Så. Himla. Trött.

Vet inte vad som händer runt vecka 26-27 i graviditeten men i mitt fall verkar någon slags trötthetsbacill infektera mig. I måndags kväll kunde jag knappt hålla ögonen öppna när jag sa godnatt. ”Men klockan är ju bara tio i sju?” svarade Barnafadern förvånat. Mmm, en halvtimme senare sov jag som en stock. Samma upplägg i tisdags. Igår sov jag hela eftermiddagen efter jobbet och gick ändå och la mig tillsammans med Liten vid åtta-tiden.

Det är jobbigt att bygga en människa, tydligen.

En reaktion på ”Så. Himla. Trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.