Sköna söndag

Jag har skickat iväg familjen till kyrkan och följt upp min grötfrukost med kaffe och surdegsmacka. Jag älskar att gå till kyrkan förstås men idag orkar jag inte. Sovit gott men för kort senaste nätterna – jag måste upp en viss tid för att ta medicin och äta om jag inte vill bli för illamående (och vem vill det?!) och det rimmar inte så bra med att vara vaken till midnatt och kolla film med sin man. Dessutom vill jag spara lite energi för saker jag vill göra around the house. Går jag till kyrkan så blir jag sängliggande resten av dagen, precis som efter en jobbförmiddag. Och då dröjer det till nästa helg innan jag har några fixiga timmar till övers. Så ser mitt liv ut nu och jag jobbar på att acceptera det!

Egon verkar ha blåst vidare och har här ersatts av ymnigt snöfall. Jag kryper ner under mitt duntäcke och tar igen ett par timmars sömn. Rätt bra start på veckans sista dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.