On the job

image
Smink - check. Kjol, nagellack, nyfönat hår, sval och kompetent - inte check. Skojar bara. Kompetent - check. Och varför tvätta håret när det finns torrschampo?

Så här glad var jag imorse på jobbet. Faktiskt! För även om jag dippar rejält regelbundet (minst en gång i veckan) så har jag också ett nytt slags normalläge där jag kan vara glad trots att jag inte mår toppen.

Denna back to work-dag gav jag mig den fina gåvan av en timmes yoga på morgonen. Det är den stund på dagen jag i bästa fall är utan illamående och jag vill make it count. Lugn frukost hemma och morgonkaffe på jobbet. Inte för att kaffet smakar så himla gott alltid just nu, det är bara så invant att göra just så! Bra dag. Jag älskar ju mitt jobb! Önskar att jag orkade jobba mer (for realz!). Igår söndagsångest deluxe, idag påmind om att det är världens bästa jobb.

Hem till lunch på rester och sen, kors i taket, lite dagsljus och frisk luft innan jag intog sängläge. Promenad ankstyle. Kort, långsamt och vaggande.

image

Tupplur, serier i sängen och snart joinar familjen mig här hemma. Sådan är min dag. Hur är din?

Och snart kommer ett inlägg om hela detta ÅRET! Peppen för 2015 ändå…

9 reaktioner på ”On the job

 1. Första dagen på jobbet för mig med. Jobba 8-14, lämna tillbaka köpt underställ eftersom det inte passade. Hem och dricka kaffe/äta mellanmål med familjen och ta en tupplur (inte planerad) Göra nötsmör, glutenfria hasselnötsmuffins och en kick ass dinner. Softa med liten i soffan, sen med stor när liten gick och lade sig.
  Pt-timme med maken som skulle lära sig clean hmmm han gjorde mitt jobb svårt 😉Snatch/jerkträning för mig.
  Äta hasselnötsmuffins kolla stors blodsocker och förhoppningsvis sova. I morgon ska jag köra intervaller innan jobbet (tror jag, jo, nä, kanske, om jag orkar)
  Snurrigt som vanligt….tror för lvrigt att du är fabulous som anka (sorry för kommentar i blogginläggslängd)

  • Älskar ju långa kommentarer! Och du, tänk lite på tempot… för även om du inte är jobbet så är kanske inte övrig tid återhämtning… (även om jag vet att konstigt folk anser bakning vara avslappnande ;-)). Och jag är helt klart den coolaste ankan i ett par skor (men det känns sådär när världens långsammaste åttaåring klagar på vägen hem från skolan för att JAG går för sakta…

 2. Min dag har varit sådär, jag vet inte riktigt vad som hände men jag vaknade upp och var jävligt osugen på världen utanför så jag har mest bara hängt i min soffa. Börjar inte jobba förrän på måndag vilket känns hur skönt som helst. Sen åkte jag i och för sig till min kompis på kvällen och klippte av mig vad som känns som allt mitt hår haha. En lugn dag med andra ord!

  • Så kan det vara. Osugenpåvärlden-dag. Tillbringas bäst I soffa så bra där :-).

   Och klippa håret ja… Frisörtid. Orka!! (Ironin i att håret växer som gräs nu och jag tappar typ inget så det är tjockare än vanligt och så orkar jag inte ta hand om det…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.