Preggo leggo

Jag överlevde! Men fogarna gillade inte sista övningen så den går bort de närmsta månaderna. Fogarna gillade heller inte att lyfta ut en bäddsoffa från vardagsrummet till altanen men eftersom den numera var hus till en mus så hade jag inget val… Yuck!
Själva musen har vi inte lokaliserat men pax för att inte leta igenom alla kartonger i källaren. Min mamma har en affär där och hennes lager har tagit över hela nedervåningen. Något jag upptäckte först när jag skulle ner för att träna lite med mina kettlebells.

image

Jag kunde nästan rulla ut yogamattan i alla fall! Och mer utrymme än så behövde jag faktiskt inte. Det blev några benövningar  varvat med jägarvila. Och maxtiden för den som undrar var cirka 20 sekunder…

image

Jag improviserade lite för att få till rätt motstånd. Som att lyfta två kettlebells av olika vikt för att få till lagom tunga marklyft. Tur att jag har stora händer! Eller kick backs med en välfylld korg på foten… Man tager vad man haver osv osv.

image

45 minuters styrketräning. Det var inte igår! Men förhoppningsvis blir det imorgon också. Då med fokus på överkropp och julaftonsburpees-goes-nyårsaftonsburpees… Håll tummarna för illamåendefri förmiddag!

Blir det någon nyårsträning för er?

11 reaktioner på ”Preggo leggo

 1. Grymt bra jobbat.
  Ingen träning för mig idag om man inte räknar ”träning för att övervinna flygrädslan” hemfärd från Florida idag så i morgon är man på svensk mark igen. Svensk mat 😋 och gymmet hägrar.
  Gott nytt år på dig. 💖

 2. Härlig improvisation!
  Självklart blir det nyårsträning, en löprunda har jag tänkt få till imorgon. Man måste ju avsluta året på topp! 🙂
  Gott nytt år!

  • Eller hur! Jag mår så himla illa nu men hoppas att en dos mediciner och lite sömn ställer allt till rätta igen för det är SÅ skönt att använda kroppen lite ”på riktigt” (men just löprundor får jag drömma om ett tag till :-))

 3. Grym du är som tränar på!
  Nyårsträningen beror helt på träningsvärken efter första längskidåkningen på sisådär 19 år…..Men jag tror E kommer ha mer ont för hon tog fram allt jävlaranamma och åkte 20 varv på en 400 m lång slinga. Första gången med riktiga längdskidor. Hon kan bli farlig hon 😉

   • Jag har velat åka i så många år men fegat ur. Inte pga åkningen utan för att prova ut skidor i affären och behöva berätta vad man väger.
    I år har jag kommit en bit i huvudet och skiter i vad killen i affären tänker, för jag vill åka skidor. (Och jag åkte bara 10 varv och kan knappt röra mig)

 4. Jag har inte riktigt bestämt mig för om det blir nyårsträning än. Det kanske blir en långpromenad beroende på om det är svinhalt eller inte, och eventuellt ett pass på gymmet. Får se hur kroppen mår imorgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.