Balans à la Beatatjata

image

Knäcke med avokado, keso och citronpeppar on top. Så himla gott. Och saffransbröd med mandelmassefyllning. Också så himla gott (tack till Vern som bakat åt sin kökshandikappade vän…).

Detta var second breakfast/förmiddagsfika igår och jag tror nog att det blir same same idag. Fast idag blir det som post workout faktiskt. För jag sitter här med kaffekoppen i högsta hugg och prokrastinerar. Startade dagen med ett yogapass (mer om det på min Instagram för intresserade… Klicka på bilderna i högerspalten!) och konstaterade att mina ben är ungefär lika starka som granbarr. Så jag har snott ihop ett benpass som jag kan göra i källaren här på Holmen med de kettlebells jag har stående här. Om jag överlever så ska jag tell you all about it.

2 reaktioner på ”Balans à la Beatatjata

  1. Jag gillar inte keso, men kan tipsa om knäcke, avokado och skinka/kalkon med lite örtsalt på toppen. Åt det varje dag till frukost i flera månader men nu vill en gärna ha något varmt på morgonen istället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.