Jag är en strong yoga mom!

Åtminstone är det vad jag försöker intala mig när musklerna darrar efter 10 sekunder i en krigarposition och jag måste flåsa med munnen öppen för att inte svimma… Men jag älskar det. När jag väl prioriterar en stund på mattan (framför städning eller släktkalas eller annat som tar energi just nu) så är det underbart, och ger mer än det tar förstås. Banka in det i skallen på mig, please!

Altanyoga lockar inte direkt just nu men yoga och Holmen hör liksom ihop som biopopcorn och Zoo.

image

Här har jag en yogamatta. Billig och rätt dålig men snäppet bättre än trasmattan jag använde i min yogakarriärs begynnelse. Jag har inga block men hittade några plastburkar som passar riktigt bra. Och så Yogobe på paddan förstås. Jag tror inte att det hålls några yogaklasser i sjöboden just nu (men nu fick jag plötsligt längt till sommarens ljuvliga och utmanande stunder där!).

image

Så. Flanellpyjamas, några plastburkar och ett strong mama-pass efter tips i den eminenta gruppen Yogamom365 (tips tips, man behöver inte vara preggo) . Perfekt start (efter ett glas ljummet citronvatten! Hon mölar inte bara saffrans-mandelmassa-bullar!). Och så fortsätter dagen med en massa ingenting. Förutom att vi behöver handla tandkräm och försöka ragga upp ved för det är liksom helt fel att mysa på landet utan en brasa (i öppna spisen, reds anmärkning).

Jag klurar också på om fogarna kan tänkas gå med på backintervaller. Att springa kort och intensivt i backe klarar jag ju vanligtvis bättre än att försöka springa långt och platt. Men nu snackar jag alltså gravidvänliga ”backintervaller”. Med andra ord GÅ uppför backen ett antal gånger. Med tanke på att jag nästan behövde hjärt- och lungräddning efter att ha dragit en väska uppför när vi kom hit så är det konditionsträning nog…

Och hjärtstartare finns det nere i hamnen så det är nog lugnt!

Hur njuter ni av mellandagarna?

2 reaktioner på ”Jag är en strong yoga mom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.