God åssåvidare

image

Så var den glada julen slut slut slut och har ersatts av ljuvliga mellandagar och jullovsmys utan några måsten. Det gillar jag! Själva julhelgen var stundom instagramidyllisk, stundom katastrofal (innan klockan 11 på julafton hade alla förutom Barnafadern gråtit minst en gång – och inte av lycka. Barnafadern grät säkert på insidan förresten.). Stundom njutbar, stundom illamående-from-hell. Såsom julhelger är för folk i allmänhet tänker jag, även om min blick inte når längre än instagramidyllen. Fast illamående hoppas jag att ni fått slippa!

Julklappar har jag fått. Bland annat presentkort på pedikyr – nu njuter jag av tanken på att boka in den och sedan faktiskt njuta av behandlingen. A gift that keeps on giving! Vackert armband, böcker, biomys och kroppsvårdande produkter dessutom. Och kanske den mest uppskattade gåvan av dem alla – läppstift i olika röda nyanser från den finaste Cillan jag vet. Min bump buddy. Hur gulligt? Bortskämd. För det är jag värd! Vilken färg som är bäst får ni hjälpa mig att utvärdera längre fram.

Tränat har jag inte gjort. Inte en endaste liten miniyogastund ens. Om inte illamåendet satte stopp så valde jag att lägga dagens energi på annat. Som snöig promenad till pulkabacken och skridskopremiär med korvgrillning. Bra prioritering tycker jag. Men kroppen längtar nu efter lite mer faktiskt. Den kanske får fortsätta längta till april, vem vet. Jag kan ju försöka i alla fall!

Nu när jullovslugnet lägrat sig och allt. Lite yoga och lite annat och lite varmt citronvatten på morgonen och kanske byta ut åtminstone EN av dagens fikor mot en smoothie eller nåt. Kanske.

En reaktion på ”God åssåvidare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.